Το πιο επικό τηγανητό κοτόπουλο karaage και τα πιο viral udon μόλις προσγειώθηκαν στη Γλυφάδα
To Ekiben του Άρη Βεζενέ απέκτησε «αδελφάκι» στην καρδιά της Γλυφάδας, φέρνοντας μαζί όλα τα εκείνα τα πιάτα και τα vibes που το έκαναν εξαρχής ένα από τα πιο hot στέκια του κέντρου.
Ο Άρης Βεζενές δημιούργησε το πολυαναμενόμενο δεύτερο σπίτι του Ekiben στη Γλυφάδα, σε έναν χώρο μεγαλύτερο, που γεννήθηκε για να συνδυάσει τις ψαγμένες μουσικές με τις επικές comfort γεύσης του διάσημου εστιατορίου και να εξελιχθεί στο απόλυτο meeting point των νοτίων προαστίων.
Κοκορέτσι, φρυγαδέλι και "ορφανή" μακαρονάδα από τον Άρη Βεζενέ στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων
Τέσσερα χρόνια μετά την γέννησή του στην οδό Σκούφου στο κέντρο της πόλης, το Ekiben Kitchen αποκτά παρουσία στη Γλυφάδα, σε μια περιοχή που παραδοσιακά είχε το κοινό, την περιέργεια και την κουλτούρα να αφομοιώνει concepts που βασίζονται στην απόλαυση, την οικειότητα και την επικοινωνία.
Yesterday’s: Ένα ολοκαίνουριο μπαρ φέρνει τα πιο αβίαστα cool ‘90s vibes στην Ηλιούπολη
Ακριβώς για αυτό το λόγο, το Ekiben Kitchen South της Γλυφάδας έχει ακόμα περισσότερο «Ekiben» στο DNA του: Νόστιμο, γρήγορο, comfort φαγητό, με συνέπεια και συνοχή, βασισμένο, όπως πάντα, σε προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Και με κάποια πιάτα που βρίσκει κανείς μόνο εδώ.
Ένα περιβάλλον high-end-design με ουσία, μέτρο και γνώση που αποθεώνει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Μεγαλύτερος χώρος, εσωτερικός και εξωτερικός, μουσική, cocktails, κρασί και sake να πυροδοτούν διάδραση, επικοινωνία και χαλάρωση. Το Ekiben Kitchen South θα εμπλουτίσει την ιδέα του Εkiben με την ενέργεια των νοτίων προαστίων, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σημείο με τη δική του ταυτότητα, από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.
To Ekiben Kitchen είναι από τη φύση του ένα concept σχεδιασμένο πάνω στην ιδέα της κοινότητας. Μιας κοινότητας που απολαμβάνεις να είσαι μέλος της. Γεννήθηκε ως ένα δημιουργικό εγχείρημα μέσα στο Birdman και εξελίχθηκε σε ένα σημείο αναφοράς για την Αθήνα, εμπνευσμένο από την κουλτούρα των Ekiben, των θρυλικών bento boxes που συνοδεύουν τους Ιάπωνες στα ταξίδια με τραίνο από την εργασία στο σπίτι.
Σκοπός του Αρη Βεζενέ ήταν από την αρχή να δημιουργήσει ένα σημείο στην πόλη που να ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές αναφορές και backgrounds. Πολύ γρήγορα, το Ekiben στο στενό της Σκούφου εξελίχθηκε σε έναν ζωντανό πυρήνα που λατρεύεται από όλες τις «φυλές» της Αθήνας, ένα hotspot για όσους πιστεύουν ότι το φαγητό είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας, αλλά και ένας σταθερός πόλος έλξης για foodies από όλο τον κόσμο που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να απολαύσουν μια κουζίνα απλή, αυθεντική και απολαυστικά ηδονιστική.
Info: Λαοδίκης 41, Γλυφάδα
Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.
