2 πανεύκολα ροφήματα για να ξεφουσκώσεις μέχρι αύριο το βράδυ!

Ερμιόνη Σαρρή
2 πανεύκολα ροφήματα για να ξεφουσκώσεις μέχρι αύριο το βράδυ!

Επίπεδη κοιλιά σε λιγότερο από 48 ώρες!

Αύριο ξημερώνει μία ημέρα που οι περισσότερες πλέον από εμάς την θεωρούμε ως το νέο «Σάββατο» για τις βραδινές μας εξόδους. Εντάξει, δεν μπορείς να ξενυχτίσεις πολύ καθώς την επόμενη ημέρα σε περιμένουν meetings και υποχρεώσεις αλλά όσο να ναι ένα ποτάκι με τις φίλες μπορείς να το πιεις. Παρκάρεις εύκολα όπου και αν πας, δεν στριμώχνεσαι και γενικώς τα advantages για να βγεις είναι πολλά.

Η έξοδος κανονίστηκε, το τέλειο φόρεμα έχει αγοραστεί αλλά έφαγες αρκετά το περασμένο Σαββατοκύριακο και η κοιλιά δε λέει να ξεφουσκώσει. Αμέσως παρακάτω σου έχω δύο σωτήριες συνταγές για ροφήματα αδυνατίσματος. Δοκίμασέ τα και θα δεις την διαφορά μέχρι να πεις... κύμινο. Απλά κάπου εδώ θέλουμε την προσοχή σου. Πρέπει μέχρι αύριο το βράδυ να προσέξεις γενικώς την διατροφή σου και να προτιμήσεις σαλάτες, σούπες και γενικώς ελαφριά γεύματα. Το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να αντικαταστήσεις τους καφέδες που πίνεις καθημερινά.

  • Βράζουμε 1 φλιτζάνι νερό με τζίντζερ για 5 λεπτά. Έπειτα αφαίρεσε από το νερό το τζίντζερ και άφησέ το να κρυώσει. Μόλις το νερό κρυώσει, σερβίρισέ το σε ένα ποτήρι, πρόσθεσε μερικές φέτες αγγούρι και πιες το.

Μπορείς να πιείς όσα ποτήρια θες μέσα στην ημέρα. Αντικαθιστά τέλεια και το απλό νερό.

  • Ρίξε μέσα σε ένα μίξερ κομμάτια πράσινου μήλου, αγγουριού, χυμό φρέσκου λεμονιού, νερό και μία κουταλιού από μέλι και ανακάτεψέ τα πολύ καλά. Μόλις ομογενοποιηθούν, ρίξε τα μέσα σε ένα ποτήρι και το smoothie σου είναι έτοιμο!

Το smoothie αυτό μπορείς να το πιεις μέχρι και 2 φορές μέσα στην ημέρα.