5 τροφές που πρέπει να αποφύγεις, εάν θέλεις να δείχνεις και να νιώθεις υπέροχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
5 τροφές που πρέπει να αποφύγεις, εάν θέλεις να δείχνεις και να νιώθεις υπέροχη

Στοίχημα πως καταναλώνεις πολλές από αυτές

Όπως υπάρχει ένα συγκεκριμένο outfit που το φοράς για να βγεις και νιώθεις υπέροχα, έτσι ακριβώς υπάρχουν και μερικές τροφές οι οποίες σου δίνουν την extra ώθηση αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι. Είτε πρόκειται να παντρευτείς, είτε βγαίνεις δεύτερο ραντεβού ή απλά θες να νιώθεις άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η δίαιτα σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Μάθε λοιπόν πως υπάρχουν και μερικές τροφές, οι οποίες όταν τις καταναλώνεις έχουν τελείως διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που ήθελες. Γι’ αυτό και πρέπει να τις αποφεύγεις όταν θες να δείχνεις στα καλύτερα σου. Ποιές είναι αυτές; Θα σου πούμε αμέσως.

Δες ακόμη: 2 εύκολα πρωινά που μπορείς να φας, τις ημέρες που δεν προλαβαίνεις

Αποφεύγοντας λοιπόν τα ανθρακούχα ροφήματα (aka αναψυκτικά), το αλκοόλ, τα σταυρανθή λαχανικά όπως το μπρόκολο και το κουνουπίδι και τα πολύ αλμυρά ή ζαχαρούχα τρόφιμα θα προστατεύσουν από φούσκωμα, κατακράτηση νερού και κόπωση. Εάν έχετε ήδη καταναλώσει κάτι από τα παραπάνω, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, όπως οι μπανάνες, το αβοκάντο, και το πεπόνι μπορούν να βοηθήσουν να εξουδετερώσουν τα αλμυρά υλικά και να καταπραΰνουν ένα φουσκωμένο στομάχι.

Σημείωσε τα λοιπόν, για να θυμάσαι τι πρέπει να τρως και τι να αποφεύγεις από εδώ και στο εξής.

Διάβασε και αυτό: Αυτή είναι η τροφή που «μυρίζει διακοπές» και μειώνει την κυτταρίτιδα (και τις ρυτίδες)