Ποιες είναι οι νηστίσιμες τροφές που συμβάλουν στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού;

Ποιες είναι οι νηστίσιμες τροφές που συμβάλουν στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού;

Αν δεν ξέρεις ήρθε η ώρα να μάθεις

Τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα οι περισσότεροι το έχουμε ρίξει στο φαγητό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και η πιο σωστή κίνηση που κάνουμε. Όλοι ψάχνουμε διάφορους τρόπους να περνάμε τον χρόνο μας και πάντα κάπου χωράει και λίγο ακόμη φαγητό. Νιώθεις πως πεινάς συνεχώς, όμως στην πραγματικότητα απλά βαριέσαι και γεμίζεις τον χρόνο σου τρώγοντας.

Και αυτό από όποια οπτική και να το δεις δεν είναι παρά ένα τεράστιο λάθος. Φυσικά και μπορείς να τρως, χωρίς όμως να περνάς το όριο των τριών γευμάτων της ημέρας. Προσπάθησε να τρως τροφές που σε χορταίνουν και σε κρατούν γεμάτη για περισσότερες ώρες προκειμένου να μην καταφεύγεις συνεχώς στο φαγητό.

Τώρα που πλησιάζει και το Πάσχα υπάρχει και το ενδεχόμενο να θες να νηστέψεις. Και αυτό είναι μία πολύ καλή σκέψη τόσο για την υγεία σου, όσο και για το σώμα σου. Θα ξεφορτωθείς τους περιττούς υδατάνθρακες και τις πολλές τοξίνες και θα δεις αμέσως να αισθάνεσαι καλύτερα.

Ποιες είναι όμως οι νηστίσιμες τροφές που μπορείς να φας τώρα που είσαι σε καραντίνα και συμβάλουν και στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού σου;

Μπες στη gallery και θα μάθεις.