Αυτή είναι η καλύτερη δίαιτα για το 2021

Αυτή είναι η καλύτερη δίαιτα για το 2021

Έχουμε την καλύτερη δίαιτα για το 2021

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το U.S. News & World Report εξέδωσε την ετήσια λίστα του με τις καλύτερες δίαιτες.

Η DASH και η flexeterian κατέκτησαν τη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας και στην πρώτη θέση θέση βρέθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η δική μας μεσογειακή διατροφή.

Προφανώς και οι τρεις καλύτερες δίαιτες έχουν μεταξύ τους πολλές ομοιότητες: είναι εύκολες να τις ακολουθήσεις και επικεντρώνονται στα τρόφιμα που μπορείς να περιλάβεις στη διατροφή και όχι σε όσα πρέπει να βγάλεις.

Στη δεκάδα με τις καλύτερες δίαιτες είναι μετά τη μεσογειακή και τη DASH, αλλά και τη flexeterian, το πλάνο πόντων των Weight Watchers, η MIND, η volumetrics, η διατροφή της Mayo Clinic, η TLC, η ornish και τέλος η vegeterian και η nordic.Στη φετινή λίστα διερευνήθηκε για πρώτη φορά η Noom δίαιτα η οποία ήταν δεδέκατη στη λίστα με τις καλύτερες δίαιτες.

Είναι αλήθεια μάλιστα πως στη λίστα αυτή είχε πολλά χρόνια να μπει ένα νέο πλάνο διατροφής, κι αυτό δίνει έξτρα βαθμούς στη Noom.

Διατροφές όπως η Whole30 και η KETO παραμένουν χαμηλά στο πόσο καλές είναι μιας και κάποιο δύσκολα μπορεί να τις ακολουθεί για μεγάλο διάστημα με την KETO να καταλήγει 37 στις 39 δίαιτες που μελετήθηκαν φέτος.

DPG Network