Αν κάνεις κοιλιακούς όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου,δε θα παραπονεθείς ποτέ ξανά για την κοιλιά σου

Ερμιόνη Σαρρή
Αν κάνεις κοιλιακούς όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου,δε θα παραπονεθείς ποτέ ξανά για την κοιλιά σου

Ένα ''εύγε'' σε σένα που θα τους δοκιμάσεις!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι γυναίκα του γυμναστηρίου και σε αυτό δε χωρά ουδεμία αμφιβολία. Τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε αρκετά συχνά, μέσω των social media, να περνά τα απογεύματα ή και τα βράδια της κάνοντας κοιλιακούς ή κάποια άλλη άσκηση. Πού νομίζεις ότι οφείλεται αυτό το κορμί; Μα φυσικά στην τακτική γυμναστική!

Και αν, λοιπόν, έχεις μία αρκετά καλή σχέση με τους κοιλιακούς και τα ροκανίσματα, η Έβελυν σου δείχνει πως να διώξεις το κοιλιακό λίπος λίγο πιο γρήγορα. Προσοχή όμως! Η συγκεκριμένη άσκηση χρειάζεται την καθοδήγηση ενός ειδικού και φυσικά εσύ πρέπει να είσαι σε μία αρκετά καλή φυσική κατάσταση για να την ακολουθήσεις.

Όπως είδαμε στα stories της στο Instagram, η Έβελυν κάνει κοιλιακούς πάνω σε ένα σάκο του box (Ohh, yeah) και δείχνει να το ''χει'' αρκετά. Εννοείται, πως στο πλευρό της έχει τον γυμναστή της καθώς μία τέτοια άσκηση είναι επικίνδυνη για κάποιο τραυματισμό. Μην την επιχειρήσεις, λοιπόν, μόνη σου αλλά μη διστάσεις να δείξεις την παρακάτω φωτογραφία και στο γυμναστή σου.

evelyn kazantzoglou koiliakous

Αν το δοκιμάσεις, καλή... επιτυχία!