Τα 3 βήματα που ακολούθησε η Blake Lively κι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα 3 βήματα που ακολούθησε η Blake Lively κι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Κι έχεις δει το σώμα της, έτσι δεν είναι;

Η τελευταία εμφάνιση της Blake Lively ήταν μία από αυτές τις εμφανίσεις των stars που αρχίζουν να μας αγχώνουν πάντα τέτοιο καιρό. Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός και μουντός τις τελευταίες ημέρες, όμως μεταξύ μας το καλοκαιράκι δεν είναι και τόσο μακριά όσο εσύ φαντάζεσαι. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως κάτι συνέβη μέσα μας βλέποντας τις τελευταίες φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού.

Κοντό και super sexy φόρεμα, ακάλυπτα καλλίγραμμα πόδια, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που αξίζει να αναφέρουμε για αυτήν της την εμφάνιση. Έχουμε όμως και τα βήματα ματ που ακολούθησε προκειμένου να βρει και πάλι την φόρμα της, μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη. 27 κιλά πήρε κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της η Blake και ο γυμναστής της αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του fitness προγράμματος της.

  • Έτρωγε υψηλής ποιότητας τρόφιμα χωρίς να ακολουθεί αυστηρή δίαιτα
    «Δεν βάλαμε την Blake σε καμία τρελή, αυστηρή δίαιτα. Απολαμβάνει να τρώει νόστιμα φαγητά όπως όλοι μας», είπε ο Don Saladino στο E! News. Αντί να περιορίζει την πρόσληψη θερμίδων της, η ηθοποιός επικεντρώθηκε στην κατανάλωση τροφίμων υψηλής ποιότητας. Ο Saladino εξήγησε ότι δημιούργησε γεύματα κοιτώντας πάντα να υπάρχουν πρωτεΐνες, λαχανικά και υδατάνθρακες, τα οποία είναι απαραίτητα και στα τρία γεύματα της ημέρας, φυσικά μαζί με δύο υγιεινά smoothies. Άφηνε επίσης τον εαυτό της να ενδίδει σε ατασθαλίες, τρώγοντας κάποιο γλυκό ως μέρος της αργής και σταθερής προσέγγισής της στην υγιή απώλεια βάρους.
  • Έκανε έντονη προπόνηση με διάδρομο
    «Το θεμέλιο στην καύση του λίπους είναι η προπόνηση με βάρη. Φυσικά και χρειάζεται και αερόβια άσκηση όπως ο διάδρομος, όμως αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα», λέει ο γυμναστής της. Με τη Blake έκαναν αερόβια άσκηση σε έντονο ρυθμό και έπειτα διάδρομο σε πιο ήπια ένταση ανάλογα με τα ενεργειακά της επίπεδα.
  • Δεν άσκησε πίεση στον εαυτό της
    Σύμφωνα με τον γυμναστή της, η ηθοποιός δεν είχε έναν συγκεκριμένο στόχο για το βάρος της. Είχε καταλάβει ότι αυτή θα ήταν μια συνεχής διαδικασία και ότι έπρεπε να το απολαύσει για να δει αποτελέσματα. Η Blake μάλιστα είχε αναφέρει: «Δεν θέλω να ασκήσω μεγάλη πίεση στον εαυτό μου. Θα έχω καλές και κακές μέρες και απλά θα αφήσουμε τη διαδικασία να προχωρήσει μόνη της».
493E10E800000578 5395607 image a 87 1518702633798

Και από ό,τι φαίνεται ότι η αργή και σταθερή προσέγγισή της σίγουρα απέδωσε. Η μητέρα των δύο παιδιών δεν έδειχνε ποτέ καλύτερα.

Διάβασε ακόμη:

Αυτά είναι τα 3 μεγάλα λάθη που κάνεις στην άσκηση της σανίδας

Βραζιλιάνικα οπίσθια μέχρι το καλοκαίρι. You can do it!