Οι κοιλιακοί σου «θα πάρουν φωτιά» με αυτό το γρήγορο workout

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι κοιλιακοί σου «θα πάρουν φωτιά» με αυτό το γρήγορο workout

Είσαι έτοιμη γι’ αυτό;

Θέλεις σμιλεμένους κοιλιακούς μα δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα τους αποκτήσεις; Η γυμναστική ίσως να μην είναι το φόρτε σου, αφού όμως έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου, κι έναν συγκεκριμένο στόχο, μάλλον θα πρέπει να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου μαζί της.

Με τις κατάλληλες ασκήσεις, αλλά και με λίγη καλή θέληση θα δεις πόσο πιο εύκολα μπορούν να γίνουν όλα, αλλά και πως θα φτιάξεις το σώμα που θέλεις να έχεις αυτό το καλοκαίρι. Και μη νομίζεις πως είναι ακόμη πολύ μακριά και έχεις χρόνο. Ο καιρός περνάει πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις, και όσο εσύ επαναπαύεσαι, τόσο θα απομακρύνεται και ο στόχος σου.

Αν λοιπόν θέλεις αυτούς τους κοιλιακούς που βλέπεις στα περιοδικά και ζηλεύεις, ήρθε η ώρα να τους αποκτήσεις. Και αυτό το γρήγορο workout που θα δεις παρακάτω θα κάνει τους κοιλιακούς σου να πάρουν φωτιά –μεταφορικά και κυριολεκτικά-.

Μην μας πεις πως δεν σου περισσεύουν 12 λεπτά να κάνεις τις ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο γιατί δεν θα σε πιστέψουμε. Βάλε το κολάν σου και τα αθλητικά σου και «πιάσε δουλειά».