Always Home Yoga Challenge: Μένουμε σπίτι – φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Always Home Yoga Challenge: Μένουμε σπίτι – φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση!

Να και μερικά καλά της καραντίνας. 

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ένα από τα καλά της καραντίνας είναι ότι πλέον έχω πολύ περισσότερο χρόνο να επικοινωνώ μαζί σας! Να μοιράζομαι συνταγές, ασκήσεις γυμναστικής και healthy tips που ξέρω ότι σας αρέσουν!

Η αλήθεια είναι πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και ίσως γίνουν δυσκολότερες αλλά και περισσότερες που θα μείνουμε μέσα στο σπίτι.

Αντιλαμβάνομαι το στενάχωρο κλίμα που επικρατεί και μας επηρεάζει όλους μας ακόμα και αν δεν νοσούμε .(ή δεν το ξέρουμε τουλάχιστον γι’αυτο και πρέπει να είμαστε σπίτι ). Αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω μέσα από την καρδιά μου να μη χάνετε το χαμόγελο σας και τη ζωντάνια σας! Να σκέφτεστε θετικά και πως όλα τα πάνε καλά.

Σίγουρα και τα νεύρα μας είναι στα όρια τους από την κλεισούρα , πόσο μάλλον αν έχει και παιδιά στο σπίτι και δεν ξέρεις πως να τα απασχολήσεις και τα έχεις δοκιμάσει όλα! Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες είμαστε δυνατές και σαν γυναίκες δεν το βάζουμε κάτω ποτέ !

Σαν γυναίκες όμως θέλουμε και πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας! Ποιος είπε πως δεν μπορούμε να το κάνουμε από το σπίτι; Τι καλύτερο από τη γυμναστική στο σπίτι! Τίποτα δε μπορεί να μας σταματήσει από το να γυμναζόμαστε! Δεν συμβιζόμαστε, δεχόμαστε κάθε πρόκληση, αγαπάμε το σώμα μας και το φροντίζουμε ανεξαρτήτως συνθηκών.

Τώρα ακόμα τις μέρες που είμαστε στο σπίτι μας ακόμα και τις πιο «δύσκολες», κάνουμε την αγαπημένη μας Yoga άσκηση που όχι μόνο γυμνάζει το σώμα μας αλλά με τις σωστές ασκήσεις μας προσφέρει και ανακούφιση από τους πόνους περιόδου.

Σας προσκαλώ λοιπόν να δοκιμάσετε το Always Home Yoga Challenge! Κάντε και εσείς Yoga από το σπίτι ! Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία.

nnnbbbb

Θα ανανεωθείτε , θα φτιάξει η διάθεση και κυρίως θα αιματωθεί και όλο το σώμα σας από την αδράνεια του σπιτιού !

Ιδανική άσκηση για stretching που θα σας τονώσει και θα δουλέψετε την ευλυγισία σας αλλά θα γυμνάσατε συμμετρικά όλο το σώμα!

66666
44444

Στις φωτογραφίες σας δείχνω κάποιες από τις ασκήσεις που κάνω στο σπίτι και πραγματικά νιώθω μετά άλλος άνθρωπος!

Γεμάτη αναζωογόνηση ! Θέλω και εσείς να ξεκινήσετε το Always Home Yoga Challenge και να μου στείλετε όσες θέλετε τις φωτογραφίες σας !

2223333
23333

Φυσικά και για εκείνες τις «δύσκολες» μέρες του μήνα , δεν θέλω να μου ανησυχείτε ! Γυμνάζεστε κανονικά με την προστασία της Νέας Always Platinum , που διαθέτει απαλά φτερά, πιο απαλά από ποτέ, για ακόμα καλύτερη αίσθηση και αποφυγή ενοχλήσεων της επιδερμίδας. Η Νέα Always Patinum, έχει 1.000 απαλά, απορροφητικά μικρο-μαξιλαράκια και προστατευτικά πλαϊνά που εξασφαλίζουν άνεση και βοηθάνε στην αίσθηση στεγνότητας όταν τη χρειάζεσαι, σχεδιάστηκε για να σου δίνει περισσότερα και να την αισθάνεσαι… λιγότερο!

6665555 copy

Γιατί καμία μέρα δεν είναι δύσκολη αρκεί να έχεις το σωστό σύμμαχο και φυσικά αισιοδοξία!