Η νέα fitness εμμονή της Δέσποινας Βανδή

16 SHARES

Δεν υπάρχει η γυναίκα λέμε

Τα λόγια που μπορούμε πια να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε το κορμί της Δέσποινας Βανδή έχουν πια λιγοστέψει. Η τραγουδίστρια κάθε μέρα μας εκπλήσσει και είναι απίστευτο το πόσο έχει αλλάξει μέσα σε αυτούς τους τελευταίους μήνες. Η 50χρονη star το έχει πάει σε άλλο level με τη γυμναστική και πραγματικά κάθε μέρα μας δείχνει και κάτι καινούργιο. Πριν από δύο βδομάδες την είδαμε να κάνει ισορροπία σε κρίκους, και αλήθεια το έκανε τόσο καλά σε σημείο που αναρωτηθήκαμε αν είναι καλύτερη και από τον Λευτέρη Πετρούνια (εντάξει όχι, αλλά κατάλαβες).

Μετά τους κρίκους λοιπόν το πρόγραμμα άλλαξε και περάσαμε σε ασκήσεις yoga. Μετά και το TRX είχαν σειρά τα handstands, κάτι που αλήθεια μας άφησε άφωνες. Δηλαδή αλήθεια πόσο καιρό έκανε προπόνηση για να καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι τα handstands είναι οι κινήσεις αυτές στη yoga που έχεις μάθει πια τόσο καλά να ελέγχεις το σώμα σου, που κάποια στιγμή απλά καταλήγεις να στηρίζεις όλο σου το σώμα σε κατακόρυφη θέση ακουμπώντας στους αγκώνες και το κεφάλι σου.

Σε μπερδέψαμε μάλλον και το κατανοούμε. Είναι καλύτερο να δεις την ίδια τη Δέσποινα για να καταλάβεις τι εννοούμε. Αν αναρωτηθείς λοιπόν ξανά με ποιον τρόπο έχει χτίσει αυτό το φανταστικό κορμί, κάνε μια βόλτα στο account της, δες τα βίντεο της και θα πάρεις την απάντησή σου.

Δες την τραγουδίστρια να κάνει υπερφανταστικά handstands και να το κρατάει μέχρι τέλους στο βίντεο που θα δεις παρακάτω.

16 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ