Η άσκηση με με την οποία αποκτάς κοιλιακούς σε 10 μέρες είναι ένα ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η άσκηση με με την οποία αποκτάς κοιλιακούς σε 10 μέρες είναι ένα ψέμα

Δες όλα όσα ισχυρίζονται οι ειδικοί

Ας το παραδεχτούμε: τα καθίσματα είναι πολύ δύσκολα - οι κοιλιακοί σου «καίγονται», ο λαιμός σου τεντώνεται και οι γοφοί σου αρχίζουν να πονάνε. Η αλήθεια όμως είναι πως το γυμνασμένο στομάχι απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά και ακόμη και μετά τα ροκανίσματα δύσκολα θα δεις τους κοιλιακούς σου να αχνοφαίνονται. Το six pack βασίζεται τόσο στη γενετική, όσο και στο πόσο γυμνάζεσαι καθημερινά. Έτσι, όταν κάποιος σου λέει πως μπορείς να αποκτήσεις μια επίπεδη κοιλιά με γραμμωμένους κοιλιακούς απλά ξαπλώνοντας, ίσως θα πρέπει να το ψάξεις περισσότερο.

Αυτό συμβαίνει με ένα πρόσφατο viral βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη του TikTok @tiabagha υποσχόμενο γραμμωμένους κοιλιακούς. Η ρουτίνα έχει ως εξής: Ξάπλωσε στο πάτωμα με μια τυλιγμένη πετσέτα τοποθετημένη κάτω από τη μέση σου (ακριβώς πίσω από τον ομφαλό σου) και επέκτεινε τα χέρια και τα πόδια σου μακριά από το σώμα σου. Στρέψε τα δάχτυλά σου προς τα μέσα μέχρι οι παλάμες σου να βλέπουν στο πάτωμα. Ξάπλωσε εκεί για πέντε λεπτά, μία φορά την ημέρα για 10 ημέρες - αυτό είναι.



Κάνοντας την άσκηση αυτή για 10 μέρες θα έχεις επίπεδη κοιλιά. Είναι όμως δυνατόν; Μια fitness blogger και influencer έξαλλη δημοσιεύοντας βίντεο στο account της και εξηγώντας από που προέρχεται αυτός ο τύπος άσκησης, σχολίασε, πως αν ήταν όλοι να αποκτούμε επίπεδους κοιλιακούς απλά και μόνο ξαπλώνοντας στο πάτωμα με μια πετσέτα και τεντώνοντας χέρια πόδια, θα τους είχαμε καιρό τώρα και μόνο απλά που ξαπλώνουμε να κοιμηθούμε.

Σύμφωνα με την influencer η είδηση αυτή δεν είναι τίποτα περισσότερο από fake news, και πως καλό θα ήταν να μην πιστεύουμε ότι ακούμε και διαβάζουμε.


https://www.instagram.com/p/CB1zHQ9AGTR