5 μυστικά γυμναστικής από την ίδια τη Meghan Markle

5 μυστικά γυμναστικής από την ίδια τη Meghan Markle

Η 39χρονη Meghan Markle διαθέτει σώμα που ζηλεύουν πολλές.

Mπορεί μετά την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση του γιου της Archie η Meghan Markle να χρειάστηκε κάποιους μήνες για να επανέλθει στο βάρος που είχε και πριν την κύηση, όμως η 39χρονη Δούκισσα του Sussex ήταν πάντα πολύ γυμνασμένη.

Μέσα από το blog της, το The Tig, η Markle πάντα μοιραζόταν μαζί μας τον τρόπο που μαγειρεύει ή γυμνάζεται με προτίμηση στη yoga και το pilates.

Κι όχι μόνο! Από τις συνεντεύξεις της, γνωρίζουμε σήμερα τον τρόπο που η Meghan απέκτησε το σώμα αυτό.

Πάντα να ωθείς τον εαυτό σου να κάνει το κάτι παραπάνω.
O προπονητής της Markle, είχε εξηγήσει στο Womenshealth ότι η Markle μόλις κατακτήσει μια στάση στη yoga αμέσως προσπαθούσε να επιχειρήσει και να καταφέρει μια ακόμα άσκηση, μία ακόμα στάση yoga.

Το μικρό λάστιχο του πιλάτες:
Το στρογγυλό mini band, με το οποίο μπορείς να γυμνάσεις χέρια, πόδια και γλουτούς, αποτελεί αγαπημένο όργανο γυμναστικής της Markle, η οποία μπορούσε να το έχει παντού μαζί της και στις διακοπές και στα ταξίδια.

Yoga αγάπη μου:
Η μαμά της Markle, Doria Ragland, είναι προπονήτρια yoga και Pilates αλλά η Markle είχε εξομολογηθεί πως η yoga δεν ήταν αρχικά πρώτη της επιλογή. Η μαμά της πάντα της έλεγε πως θα υπάρξει μια μορφή yoga που να της αρέσει και η ίδια όντως την λάτρεψε όταν ξεκίνησε να προπονείται συστηματικά. Από την εποχή του Suits και μετά, η Meghan πραγματοποιούσε τρία με τέσσερα 45λεπτα κάθε εβδομάδα με μεγάλο αριθμό επαναλήψεων σε κάθε στάση και άσκηση, πάνω από 25 δηλαδή.

Τρέξε Μέγκαν τρέξε:
Η Markle λατρεύει το τρέξιμο, ακόμα κι αν πρέπει να τρέξει πάνω στον στατικό διάδρομο. Ανάλογα με το πόσο έτρεχε, δημιουργούσε και το υπόλοιπο πλάνο προπόνησής της.

Γυμναστική ίσον υγεία:
Η προτεραιότητα της δούκισσας ήταν πάντα το fitness, η ευεξία και όχι μόνο για να έχει ένα ωραίο σώμα αλλά για να είναι καλά στην υγεία της. Όταν η Meghan γυμνάζεται, δεν διαμαρτύρεται, ξέρει πως κάνει καλό στον οργανισμό της. Mπορεί μετά την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση του γιου της Archie η Meghan Markle να χρειάστηκε κάποιους μήνες για να επανέλθει στο βάρος που είχε και πριν την κύηση, όμως η 39χρονη Δούκισσα του Sussex ήταν πάντα πολύ γυμνασμένη.



Tελευταίο μυστικό, το Megaformer, ένα μηχάνημα για ασκήσεις πιλάτες που η Meghan φημολογείται πως έχει και στο σπίτι της στο Los Angeles. Eίναι ένα όργανο φτιαγμένο από τον Sebastien Lagree, που δημιούργησε και τη μέθοδο Lagree.



Θυμάσαι πώς είναι το σώμα της με μαγιό;