Ξέχνα τα ροκανίσματα και γράμμωσε την κοιλιά σου με αυτήν εδώ την άσκηση

Ερμιόνη Σαρρή
Ξέχνα τα ροκανίσματα και γράμμωσε την κοιλιά σου με αυτήν εδώ την άσκηση

Δε χρειάζεται καν να ξαπλώσεις πάνω σε κάποιο στρώμα!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει επίπεδη κοιλιά. Και ποια γυναίκα δεν ψάχνει αυτό το μυστικό/κόλπο το οποίο σε βοηθά να αποκτήσεις γραμμωμένη κοιλιά χωρίς εξαντλητική γυμναστική και χωρίς στερητική δίαιτα. Δυστυχώς, χωρίς γυμναστική και επιμονή δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Μία ισορροπημένη διατροφή (και με τις ατασθαλίες της πού και πού) με λίγους περισσότερους κοιλιακούς θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Το ξέρουμε πως βαριέσαι τα κλασσικά ροκανίσματα για αυτό σήμερα θα σου παρουσιάσουμε μία νέα άσκηση και σούπερ ντούπερ αποτελεσματικά.

Ενσωμάτωσε την παρακάτω άσκηση στην προπόνηση σου και μην διστάσεις να την κάνεις και μερικές φορές στο σπίτι. Δέκα επαναλήψεις των τριών σετ μέρα παρά μέρα αρκούν.

Πώς θα κάνεις σωστά την άσκηση

Γονάτισε και φέρε το σώμα σου σε μία ευθεία (χωρίς να καμπουριάζεις. Λύγισε τα χέρια σου και κόλλα τους αγκώνες ακριβώς δίπλα από τα πλευρά σου. Φέρε τις παλάμες μπροστά από το στήθος και κράτα ένα βαράκι τους ενός κιλού. Από αυτήν την θέση γείρε τον κορμό σου προς τα πίσω προσπαθώντας να φέρεις όσο πιο κοντά γίνεται τα οπίσθιά σου με τις φτέρνες των ποδιών σου. Προσοχή, μην υπερβείς τις ικανότητές σου καθώς θα αισθανθείς ενοχλήσεις στην μέση. Ξεκίνα με ελαφριά κλίση και όσο εξασκείσαι, θα αυξάνεις και την κλίση.

Leaning Camel