Bikini queen: 3 ασκήσεις που θα σου χαρίσουν τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς

Bikini queen: 3 ασκήσεις που θα σου χαρίσουν τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς

Δοκίμασέ τες για λίγα λεπτά καθημερινά αν θες να δεις φέτος αισθητή διαφορά στο σώμα σου.

Διανύουμε αισίως την καλοκαιρινή σεζόν και οι περισσότερες από εμάς έχουν πραγματοποιήσει αρκετά μπάνια στις ακτές και τις πισίνες της πρωτεύουσας. Οι λίγο πιο «τυχερές» της παρέας βρίσκονται ξαπλωμένες σε μια ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα όσο διαβάζουν αυτές τις γραμμές.

Το καλοκαίρι φοράμε πολύ λιγότερα ρούχα αφού η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη. Οι εμφανίσεις με μαγιό αποτελούν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να τονώσουμε την φυσική μας κατάσταση και να προσέξουμε τις αναλογίες μας.

Κακά τα ψέματα, καμία από εμάς δεν θέλει να νιώθει άβολα μέσα στο νέο της bikini ή το αγαπημένο ολόσωμο μαγιό. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς εύκολα να τονώσεις τους κοιλιακούς σου, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις top 3 ασκήσεις που θα σου χαρίσουν τους κοιλιακούς των ονείρων σου.

Αν έχεις μόνο πέντε λεπτά για να γυμναστείς, υπάρχουν ασκήσεις που μπορείς να κάνεις παντού

3 ασκήσεις που θα τονώσουν φέτος τους κοιλιακούς σου

1) Raised-Leg Crunches

Πώς θα το κάνεις: Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια, λυγίζοντας τα γόνατά σου για να σχηματίσεις μια γωνία 90 μοιρών. Τοποθέτησε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σου και γύρε αργά ευθεία προς τα εμπρός, φέρνοντας το πάνω μέρος του σώματός σου προς τα γόνατά σας. Θυμήσου να κρατάς την πλάτη σου επίπεδη, το πηγούνι ψηλά και να προσπαθείς να απομακρύνεις τις ωμοπλάτες σου από το έδαφος για κάθε κοιλιακό.

Επαναλήψεις: 3 σετ των 30

2) Jackknife Push-Ups

Πώς θα το κάνεις: Σε μια μπάλα Bosu, τοποθέτησε τα χέρια σου στο πλάτος των ώμων και κάνε ένα push-up. Άνοιξε τα πόδια σου και στη συνέχεια φέρε τα ξανά μαζί καθώς κατεβαίνεις προς τα πίσω. Η μπάλα απαιτεί να σφίξεις τους μυς του πυρήνα σου ενώ ολοκληρώνεις αυτή την κίνηση, καθιστώντας την ιδανική για προπόνηση δύναμης.

Επαναλήψεις: 3 σετ των 30 δευτερολέπτων

3) Bicycle Crunches

Πώς θα το κάνεις: Ξάπλωσε στο πάτωμα και τοποθέτησε τα πόδια σου σε γωνία 90 μοιρών με τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Κράτησε τους ώμους σου ψηλά και το κάτω μέρος της πλάτης σου σφιγμένο στο στρώμα. Σπρώξε τα πόδια σου μπροστά και πίσω σαν να κάνεις ποδήλατο.

Επαναλήψεις: 3 σετ των 30 δευτερολέπτων

Πηγή κεντρικής: unsplash.com