Μην κάθεσαι με σταυρωμένα πόδια - Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί πως φανερώνει

Μην κάθεσαι με σταυρωμένα πόδια - Τι υποστηρίζουν οι ειδικοί πως φανερώνει

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί ποια θεωρείται η πιο σέξι και ελκυστική στάση ποδιών και πώς μπορεί να εκλύει τους άλλους;

Τις περισσότερες φορές όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο δεν πολυσκεφτόμαστε τον τρόπο με τον οποίο καθόμαστε. Για παράδειγμα μπορεί να καθίσουμε οκλαδόν ή με σταυρωμένα τα πόδια, ανάλογα με το πώς βολεύομαστε χωρίς να σκεφτούμε τι θα πούν οι άλλοι.

Ο τρόπος που καθόμαστε λοιπόν και κυρίως που τοποθετούμε τα πόδια μας, δείχνει πολλά πράγματα για τον εαυτό μας, λένε οι ειδικοί. Αλλά ακριβώς επειδή μπορεί να μην επιλέγουμε συνειδητά να καθόμαστε με τα πόδια μας σταυρωμένα σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή με τους αστραγάλους μας σταυρωμένους ή τα γόνατά μας ανοιχτά, κάθε μία από αυτές τις θέσεις μπορεί να λέει κάτι πολύ αληθινό για το πώς νιώθουμε εκείνη τη στιγμή. Μπορεί ακόμη και να στείλει μηνύματα σε άλλους ανθρώπους για το αν και πώς θα μας πλησιάσουν.

fitness

Αυτή είναι η super δυναμική άσκηση που υπόσχεται γυμνασμένους γλουτούς και πόδια

Γνωρίζεις πως εάν στέκεσαι όρθια σε ένα πλήθος ανθρώπων σε ένα μπαρ ή ίσως κάνεις μια παρουσίαση μπροστά σε κόσμο στη δουλειά, πως η θέση των ποδιών σου ενώ στέκεσαι κάνει διαφορά στο επίπεδο αυτοπεποίθησης που αποπνέεις;

Κεφάλαιο εργασία: είσαι ανασφαλής ή γεμάτη αυτοπεποίθηση; Τα πόδια σου το προδίδουν

Το να στέκεσαι με τα πόδια σου σε σχήμα V αποπνέει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, οπότε αν χωρίσεις λίγο τα πόδια σου ενώ κάνεις αυτή την παρουσίαση, φαίνεσαι πως είσαι σταθερή στις απόψεις σου, απόλυτα γειωμένη και εκπέμπεις υτοπεποίθηση. Αντίθετα, αν στέκεσαι με τα πόδια σου άκαμπτα ενωμένα, είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι νευρική, πως νιώθεις άβολα ή πιεστικά.



Κεφάλαιο «ραντεβού»: Αλήθεια, ξέρεις τι δείχνει η θέση των ποδιών σου όταν κάθεσαι;

Το σημείο που δείχνουν τα πόδια σου όταν κάθεσαι αποκαλύπτει την κατεύθυνση προς την οποία σκοπεύεις να πας (είτε το κάνεις είτε όχι). Εάν στέκεσαι δίπλα σ΄ εκείνον με τον οποίο έχεις βγει ραντεβού σε ένα μπαρ και τα πόδια σου είναι στραμμένα προς αυτόν, αυτό θα δείχνει ότι απολαμβάνεις να βρίσκεσαι μαζί του. Εάν, ωστόσο, δείχνουν προς την πόρτα ή γενικά μακριά από εκείνον, θα μπορούσε να στείλει το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρεσαι και περιμένεις την ευκαιρία για να φύγεις.

Μιλώντας για ραντεβού, έχεις ποτέ αναρωτηθεί ποια θεωρείται η πιο σέξι και ελκυστική στάση ποδιών; Εάν είσαι γυναίκα, η απάντηση είναι ξεκάθαρα η στάση με τα πόδια το ένα με το άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τα σανδάλια κάνουν καλό στην υγεία των ποδιών σου (και όχι μόνο!)

5 βήματα για να έχεις τέλεια πόδια το καλοκαίρι