Δέκα πράγματα που ανέβαλες, αλλά προλαβαίνεις να κάνεις πριν έρθει η νέα χρονιά!

Δέκα πράγματα που ανέβαλες, αλλά προλαβαίνεις να κάνεις πριν έρθει η νέα χρονιά!

Μην χάνεις άλλο καιρό, σήμερα κιόλας μπορείς να κάνεις και εσύ την ανατροπή. 

Φίλη μου, έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Πλησιάζει η 31η Δεκέμβρη και αρχίζουν να σε «τρώνε» οι τύψεις για όλες αυτές τις φορές και τα πράγματα που υποσχέθηκες στον εαυτό σου πέρυσι τέτοιες μέρες και δεν τα τήρησες ποτέ των ποτών. Ηρέμησε, δεν είσαι μόνη και δεν είσαι η μόνη. Αν σε παρηγορεί, καθώς κάναμε εδώ στα HQ του Queen.gr μία πρόχειρη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, καταλήξαμε πως καμία από εμάς δεν κατάφερε να κάνει όσα θα ήθελε. Ωστόσο, δεν το βάλαμε κάτω. Σκεφτήκαμε πως έχουμε λίγες μέρες ακόμη μπροστά μας να κάνουμε την ανατροπή και να βάλουμε κάποια ακόμη πολυπόθητα «τικ» στη λίστα.

Μερικές από τις… αποτυχίες μας τις συγκεντρώσαμε και τις καταγράφουμε παρακάτω. Μπορεί κάποια να βρίσκεστε και στη δική σου «to do list»! Μην χάνεις άλλο καιρό, σήμερα κιόλας μπορείς να κάνεις και εσύ την ανατροπή. Άλλωστε… ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις τη ζωή σου όπως την έχεις ονειρευτεί!

  1. Δεν βρήκες ποτέ το κουράγιο να κόψεις τα μαλλιά σου στο φινετσάτο καρέ που ήθελες

Θα το βρεις όμως τώρα, γιατί δεν γίνεται η νέα χρονιά να σε βρει με αυτή την ασχημάτιστη μάζα από τρίχες πάνω στο κεφάλι σου. Όχι, σε καμία περίπτωση η ψαλίδα δεν είναι μέσα στα must trend του 2019.

  1. Δεν κατάφερες να πεις «αντίο» στο πλαστικό καλαμάκι

Μπορεί να μπήκε η πάνινη τσάντα στην καθημερινότητά σου και να είπες αντίο στην πλαστική αλλά με το πλαστικό καλαμάκι, κάπως… ζορίστηκες. Μιας που πλησιάζουν Χριστούγεννα δεν κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα φτιαγμένο από μπαμπού;

  1. Συνέχισες να παίρνεις «αγκαλιά» το κινητό σου την ώρα του ύπνου

Τι θα έλεγες απόψε να το άφηνες σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού ή έστω στο κομοδίνο;

  1. Δεν επένδυσες σε ένα διαχρονικό κόσμημα και συνέχισες να σπαταλάς τα λεφτά σου σε faux bijoux

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι ένα όχι απαραίτητα ακριβό αλλά κομψό και ποιοτικό κόσμημα μπορεί να κάνει τη διαφορά; Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς. Για να καταλάβεις τι εννοώ, δανείσου από τη μαμά σου ένα ωραίο κομμάτι και φόρεσέ το σε μια βραδινή σου έξοδο. Θα διακρίνεις αμέσως τη διαφορά και αναμφίβολα και οι άλλοι πάνω σου.

  1. Δεν ξεκίνησες ποτέ τα μαθήματα φωτογραφίας που τόσο ήθελες

Επειδή όμως ποτέ δεν είναι αργά, πάρε «πακέτο» την καλύτερή σου φίλη και ξεχυθείτε στους δρόμους της Αθήνας για να απαθανατίσετε παρέα τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τα παιδικά χαμόγελα που κυκλοφορούν τριγύρω. Από Ιανουάριο που θα έχεις «ζεσταθεί» με το κλικ, μπορείς να ψάξεις πάλι για μαθήματα.

  1. Η συνδρομή σου στο γυμναστήριο παραλίγο να λήξει… άδοξα

Πέρυσι τέτοιες μέρες έτρεχες να προλάβεις την προσφορά για την ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο που υποσχόταν να σε κάνει την πιο fit queenette και έχεις να δεις το γυμναστήριο από εκείνη τη μέρα. Τι θα έλεγες μετά το γραφείο αντί να βάλεις τις παντόφλες σου, να φορέσεις τα αθλητικά σου και να πήγαινες μία βόλτα από εκεί; Μπορεί να έχουν βγάλει κάποια προσφορά και για το 2019! Ευκαιρία είναι.

  1. Δεν πραγματοποίησες ποτέ το ταξίδι που σχεδίαζες

Πήρες όμως το δώρο Χριστουγέννων από τη δουλειά και μπορείς με αυτό να κλείσεις στο… παρά πέντε εισιτήρια. Δεν θα είναι υπέροχο η καινούργια χρονιά να ξεκινήσει με ένα ταξίδι;

  1. Δεν περιποιήθηκες τον εαυτό σου όσο πραγματικά του αξίζει

Πήρες όμως τόσες μέρες άδεια! Μία από αυτές μπορείς να την αφιερώσεις στην προσωπική σου περιποίηση.

  1. Δεν διάβασες όσα βιβλία θα ήθελες

Λογικό αν όλο τον ελεύθερο χρόνο σου τον περνάς σκρολάροντας ατελείωτα στα social media. Αν θες όμως να μπεις πάλι στο «mood» του διαβάσματος, ξεκίνα από ένα ξεσκόνισμα στη βιβλιοθήκη σου. Δες ποια βιβλία έχεις, ποια από αυτά έχεις διαβάσει και ποια όχι, κάλεσε τους υπόλοιπους βιβλιόφιλους φίλους σου σπίτι και ξεκινήστε τις ανταλλαγές.

  1. Δεν ξεκίνησες αποταμίευση

Ναι αλλά πάντα μπορείς να βγάλεις ένα μικρό ποσό από το πορτοφόλι σου και να το βάλεις σε ένα κρυφό σημείο στο σπίτι σου. Αρκεί να γίνει η αρχή!