Αυτά είναι τα trends του 2019 που αξίζει να ακολουθήσεις

Αυτά είναι τα trends του 2019 που αξίζει να ακολουθήσεις

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή βρίσκεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση εσωτερικής αναζήτησης. Ο Ιανουάριος ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα γι’ αυτό, την περίοδο που διανύουμε, προσπαθείς να θέσεις τους στόχους σου για το νέο έτος και φυσικά, να ανακαλύψεις τις τάσεις που αξίζει να ακολουθήσεις!

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις μια δυναμική αρχή αυτή τη χρονιά, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο «καυτά» trends που αναμένεται να επικρατήσουν το 2019. Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι καλά ενημερωμένη φέτος, αξίζει να «μελετήσεις» τις παρακάτω lifestyle τάσεις και αν σε ενδιαφέρουν, να τις υιοθετήσεις. Αυτή είναι η απόλυτη «to do list» -και θα στο αποδείξουμε!

Η γυμναστική στο σπίτι

Τα νέα για εσένα που απεχθάνεσαι το γυμναστήριο είναι θετικά διότι το 2019, δεν θα χρειαστεί να βγεις από το σπίτι για να «χτίσεις» κορμί. Αντιθέτως, θα μετατρέψεις την οικία ή το δωμάτιό σου -σε περίπτωση που συγκατοικείς- σε ένα mini gym. Δεν χρειάζεται πια να πιέζεις το ήδη επιβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Τα κατάλληλα όργανα γυμναστικής και μία λίστα στο YouTube με δωρεάν προγράμματά εκγύμνασης, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις φέτος τους στόχους σου. Ναι, πλέον δεν χρειάζεται να στριμώχνεσαι και να ιδρώνεις μέσα σε μια μικρή αίθουσα γεμάτη άγνωστα πρόσωπα!

ev 1

Η «έξυπνη» τεχνολογία που φοριέται

Στη λίστα με τα «hot» trends του 2019 περιλαμβάνεται -όπως ήταν αναμενόμενο- η «έξυπνη» τεχνολογία που… φοριέται και μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία πιο wellness καθημερινότητα. Από gadget για την προσωπική φροντίδα μέχρι «έξυπνα» και κομψά ρολόγια και κοσμήματα. Τι θα έλεγες για ένα ρολόι που μετρά τα βήματά σου, τις αποστάσεις που διανύεις και τους ρυθμούς της καρδιάς σου;

ev 2

Τα φυτικά καλλυντικά

Μπορεί η «στροφή» στη Φύση να ήταν «hot» και το 2018, ωστόσο, τη νέα χρονιά, η αγάπη σου για το πράσινο θα πάει ένα βήμα παραπέρα και θα «αγκαλιάσει» την επιδερμίδα σου. Ναι, καλά κατάλαβες! To 2019 είναι η χρονιά που θα επιλέξεις καλλυντικά τα οποία έχουν ως βάση τους τα φυτά! Θα προσπαθήσεις να μην βάζεις στο πρόσωπο και το σώμα σου προϊόντα με πολλά χημικά και θα στραφείς σε εναλλακτικές και ίσως, λιγότερο βλαβερές για τον οργανισμό σου λύσεις!

ev 3

Τα «πράσινα» ταξίδια

Και από τα «πράσινα» καλλυντικά, το 2019 θα περάσουμε στα «πράσινα» ταξίδια, το νέο trend στον τομέα του τουρισμού που, όπως όλα δείχνουν, θα ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Τι εννοούμε όταν γράφουμε για «πράσινα» ταξίδια; Ότι όταν επισκεφτείς τον επόμενο προορισμό σου, θα χρησιμοποιήσεις ποδήλατο για να μετακινηθείς, θα μείνεις σε ένα οίκημα «οικολογικό» που δεν σπαταλά ενέργεια και τους φυσικούς μας πόρους, θα προτιμήσεις να καταναλώσεις τρόφιμα που προέρχονται από οικολογικές, τοπικές φάρμες και γενικά, ότι θα ακολουθήσεις τη φιλοσοφία του «less is more», δηλαδή «όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο» -ακόμη και στις διακοπές σου στο νησί! Εύγε!

ev 4