Ποιο είναι το net worth της Frances McDormand μετά το Nomadland;

Ποιο είναι το net worth της Frances McDormand μετά το Nomadland;

Η ηθοποιός πήρε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, οπότε αναμενόμενα το κασέ της ανέβηκε και θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Πριν από μερικές ημέρες, η ετήσια τελετή για την απονομή των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε. Με δύο μήνες καθυστέρησης και πολλά διαφορετικά στοιχεία, ώστε η ημέρα να είναι προσαρμοσμένη στα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε να παρθούν για τον COVID, οι ταινίες, οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες βραβεύτηκαν με το χρυσό αγαλματίδιο ξεχωρίζοντας από τους συνυποψήφιούς τους. Η φετινή χρονιά ήταν μία που σίγουρα είχε τα φαβορί σε πρώτο πλάνο. Οι επιλογές που εξαρχής ξεχώρισαν στην προτίμηση των κριτών και των θεατών τελικά βρέθηκαν στην κορυφή, δικαιώνοντας τα προγνωστικά.




Η Frances McDormand πήρε το Όσκαρ για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο για την ταινία Nomaland αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται μία από τις πιο κλασικές, δοκιμασμένες συνταγές του Hollywood όταν θέλει πραγματικά «βαθιές» ερμηνείες σε κάποια ταινία. Έχεις φανταστεί, λοιπόν, ποιο μπορεί να είναι το net worth της ηθοποιού το 2021 μετά από αυτήν την ερμηνεία και το βραβείο που της έδωσε;




Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η αξία της ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια δολάρια. Είμαστε σίγουρες πως μετά από τη συγκεκριμένη ερμηνεία, οι μισθοί των ταινιών στις οποίες συμμετέχει θα ανέβουν, ενώ η ζήτησή της θα κορυφωθεί, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις με τους ηθοποιούς.