Φύγαμε για camping! 12 πράγματα που θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο όμορφο

449 SHARES

Όλα όσα πρέπει να πάρεις μαζί σου για να διασκεδάσεις και να μην ταλαιπωρηθείς.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα υποδεχόμαστε τον Αύγουστο και όσες παραμένουμε στην πρωτεύουσα, μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι επιλογές πολλές αφού τα Ελληνικά νησιά είναι ειλικρινά αμέτρητα. Το budget ωστόσο δεν αρκεί πάντα για όλα τα έξοδα του καλοκαιριού, με το κάμπινγκ να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Αν έχεις κανονίσει για πρώτη φορά κάμπινγκ με την παρέα σου, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα. Αποφάσισες, λοιπόν, να πας για κάμπινγκ. Είμαι σίγουρη ότι ανυπομονείς να ξαπλώσεις κάτω από τα αστέρια το βράδυ και να ξυπνήσεις από τον ήχο των κυμάτων. 

via GIPHY

5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το εκδρομικό σακίδιο όταν πας για camping

 

Το κάμπινγκ οφείλω να σε ενημερώσω ότι δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση ειδικά αν δεν έχεις ιδέα τι πρέπει να πάρεις μαζί σου. Μην μου αγχώνεσαι όμως! Σήμερα έχω βρει για εσένα μερικά από τα ωραιότερα και πιο χρηστικά items που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

camping3

Αν και υπάρχει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού κάμπινγκ στην αγορά, δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψεις πολλά χρήματα γι' αυτό. Πόσο μάλλον εάν κατασκηνώσεις για ελάχιστες ημέρες, τα πολύ απαραίτητα αρκούν για να περάσεις καλά και με ασφάλεια. 

5 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το εκδρομικό σακίδιο όταν πας για camping

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να ανακαλύψεις όλα τα must have του κάμπινγκ.

449 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ