Happy Birthday Brad! Ο Pitt γίνεται 59 & εμείς θυμόμαστε 10 επικές ατάκες από τις ταινίες του

Happy Birthday Brad! Ο Pitt γίνεται 59 & εμείς θυμόμαστε 10 επικές ατάκες από τις ταινίες του

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Brad Pitt, ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον κινηματογράφο αλλά και στις καρδιές των fans. Αλήθεια, εσύ θυμάσαι τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του στις ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει;

Έχει λάβει 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ, έχει κερδίσει ένα για την ταινία Once Upon a time in Hollywood, ενώ έχει στη συλλογή του και 2 Χρυσές Σφαίρες. Είναι ίσως ο πιο αγαπημένος ηθοποιός της γενιάς που μεγάλωσε στα 90s και στα 00s, αλλά και ένας άντρας που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να κατακτήσουν.

Δυστυχώς για εμάς, η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie ήταν οι τυχερές που πέρασαν πολλά χρόνια στο πλευρό του κι έζησαν μαζί του δυνατά love stories. Ο λόγος για τον Brad Pitt, ο οποίος σήμερα γίνεται 59 ετών. Ο ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του- ναι, καλά υπολόγισες ότι είναι Τοξότης- και οι απανταχού fans ανά τον κόσμο όλο και κάποια φωτογραφία του θα χαζεύουν αυτή την ώρα. Γιατί για post στα social media ούτε λόγος, μιας και ο star δεν είναι... fan του «αθλήματος» και δεν έχει accounts.

H Margot Robbie ονειρευόταν να φιλήσει τον Brad Pitt και το πέτυχε με αξιοθαύμαστο τρόπο

Γι' αυτό κι εμείς, αυτήν την ιδιαίτερη μέρα για τον Brad, θυμηθήκαμε ίσως τα πιο εμβληματικά quotes, εκείνες τις ατάκες του από ταινίες που μας έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη. Αλήθεια, εσύ θυμάσαι καμία με την οποία είχες φάει κόλλημα;

Global Premiere of

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Brad Pitt στις ταινίες του

«Καλώς ήρθες στο Fight Club. Ο πρώτος κανόνας του Fight Club είναι: δεν μιλάς για το Fight Club. Ο δεύτερος κανόνας είναι: δεν μιλάς για το Fight Club»- από την ταινία, Fight Club.

«Λοιπόν τώρα, πάντα πίστευα ότι αν γίνει σωστά η ένοπλη ληστεία μπορεί και να μην είναι μια τόσο δυσάρεστη εμπειρία»- από την ταινία, Thelma and Louise.

«Μπορείς να είσαι τόσο τρελός όσο ένας τρελός σκύλος με τον τρόπο που έγιναν τα πράγματα. Θα μπορούσες να ορκιστείς, να βρίσεις τη μοίρα, αλλά όταν έρθει το τέλος, πρέπει να φύγεις»- από την ταινία, Η απίστευτη ιστορία του Benjamin Button.

«Συγχωρέστε με αν έχω διαρκή σεβασμό για τη ζωή» - από την ταινία, Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα.

«Μαντεύω ότι στο τέλος, ξεκινάς να σκέφτεσαι την αρχή» - από την ταινία, Fight Club.

«Μυρμιδόνες! Τα αδέρφια του σπαθιού! Θα προτιμούσα να πολεμήσω δίπλα σας παρά με οποιονδήποτε στρατό χιλιάδων. Ας μην ξεχνά κανείς πόσο απειλητικοί είμαστε, είμαστε λιοντάρια! Ξέρεις τι περιμένει πέρα από αυτήν την παραλία; Αθανασία! Πάρ’ τη! Είναι δική σου!» - από την ταινία, Τροία.

«Προσοχή Bill, θα πάθεις καρδιακή προσβολή και θα μου χαλάσεις τις διακοπές»- από την ταινία, Meet Joe Black.

«Το αίμα της κύλησε στις φλέβες μου πιο γλυκό από την ίδια τη ζωή. Και όπως έγινε, τα λόγια του Lestat έβγαλαν νόημα σε μένα. Ήξερα την ειρήνη μόνο όταν σκότωσα, και όταν άκουσα την καρδιά της σε τρομακτικό ρυθμό, ήξερα και πάλι πώς ήταν η ειρήνη» - από την ταινία, Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα.

«ΟΚ, εδώ είναι το πρόβλημα. Τώρα κλέβουμε δυο πράγματα. Και όταν πρέπει να δεσμευτείς, και δεν μπορείς να έχεις και τα δύο, ποιο θα διαλέξεις, ε; Και θυμήσου: η Tess δεν χωρίζει 11» - από την ταινία, Η συμμορία των 11.

«Όταν ο εχθρός σου κάνει ένα λάθος, μην τον διακόπτεις» - από την ταινία, Moneyball.

Χρόνια πολλά Brad!