Camila Cabello: Πώς το τραγούδι της Cinderella έσωσε την ψυχική μου υγεία!

Ιωάννα Τζανή
Camila Cabello: Πώς το τραγούδι της Cinderella έσωσε την ψυχική μου υγεία!

Οι στίχοι για το τραγούδι «Million to One», βοήθησαν την Camila Cabello να ξεπεράσει το άγχος και τις ψυχικές διαταραχές που αντιμετώπιζε. 

Η Camila Cabello έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με το άγχος και τις διαταραχές ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, συγκινώντας τους θαυμαστές της αλλά και τον κόσμο που περνά τις ίδιες δυσκολίες. Αυτή τη φορά, η 24χρονη θέλησε να εξηγήσει στους fans της πώς το τραγούδι της ταινίας «Cinderella» λειτούργησε ως ψυχοθεραπεία για εκείνη.

Γράφοντας τους στίχους του τραγουδιού «Million to One» για το Prime Video του μιούζικαλ όπου πρωταγωνιστεί, η Camila Cabello διοχέτευσε ένα κομμάτι από τις δικές της εμπειρίες στην απεικόνιση μιας πριγκίπισσας.



cabello5

Camila Cabello: Το πρώτο post μετά τον χωρισμό δείχνει… ότι περνά και μόνη της καλά (photos)

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η προσωπική... πινελιά στους στίχους του «Million to one»

Η 24χρονη αποκάλυψε ότι περνούσε «πραγματικά δύσκολες στιγμές» την περίοδο που έγραφε ένα από τα τραγούδια για τη Σταχτοπούτα.

«Δε νομίζω ότι ξέρω να γράφω στίχους με κανέναν τρόπο που δεν είναι προσωπικός για μένα. Όταν έγραφα το "Million to One" για τη Σταχτοπούτα, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, περνούσα μια πολύ δύσκολη περίοδο με την ψυχική μου υγεία», εξήγησε μιλώντας στο «The Hollywood Reporter's Songwriter Roundtable» η Camilla Cabello.



«Ήταν απλώς μια περίοδος πολύ άγχους και θλίψης για μένα, και αυτό το τραγούδι με έκανε να νιώσω ότι "μπορώ να το ξεπεράσω. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τη ζωή μου καλύτερη". Νιώθω σαν να διοχέτευσα το προσωπικό μου ταξίδι σε αυτό του χαρακτήρα της ταινίας. Η Σταχτοπούτα είχε πολύ αυτοπεποίθηση - όλοι της έλεγαν όχι, αλλά εκείνη ήξερε», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η Camila Cabello πέρασε δύσκολα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη «Cinderella»

Η Camilla Cabello είχε αναφερθεί πριν από μερικές ημέρες στο άγχος και το στρες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μιούζικαλ της ταινίας, το οποίο σταμάτησε με την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι ξέσπαγε σε κλάματα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.


https://www.instagram.com/p/CXKf1Lml66f

«Πριν από την πανδημία, ένιωθα πραγματικά εξαντλημένη. Δουλεύω ασταμάτητα από τα 15 μου και η αυστηρότητα με την οποία άρχισα να δουλεύω, με έκανε να μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Δεν είχα χρόνο να μάθω ποια ήμουν εκτός της καριέρας μου. Πάλευα με την ψυχική μου υγεία, με το άγχος, με αυτά τα τοξικά επίπεδα στρες», είπε χαρακτηρικά τον προηγούμενο μήνα η 24χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόλις χώρισαν! Shawn Mendes και Camila Cabello δεν είναι πια μαζί - Πώς έφτασαν στο χωρισμό

Camila Cabello: Το νέο τατουάζ της και η σημασία του - Η αναφορά στην Ελλάδα

Camila Cabello – Shawn Mendes: Το γυρίσματα του βίντεο κλιπ κυκλοφόρησαν και είναι «φωτιά»