Σασμός: Θα είναι ματωμένος ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού; - Το άδοξο τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Θα είναι ματωμένος ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού; - Το άδοξο τέλος

Δεν θα ζήσουν την χαρά να είναι μαζί οι δύο τηλεοπτικοί ήρωες. Κορυφώνεται το δράμα στην τηλεοπτική σειρά.

Οι πληροφορίες είναι γνωστές εδώ και καιρό για τον Σασμό. Η Βασιλική όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, θα βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης. Ωστόσο αναμέναμε ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί ο γάμος και θα ζήσει μία σταλιά ευτυχίας η Βασιλική στο πλευρό του Μαθιού και μετά θα είχαμε το δραματικό της φινάλε. Τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τα δούμε αυτά τα δύο να συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;

https://www.instagram.com/p/CeA2z3yIe7T

Δεν θα προλάβουν να ζήσουν μαζί

Οι θαυμαστές του ζεύγους ΜΒ στο Twitter ούτε που θέλουν να ακούσουν για τις δυσάρεστες εξελίξεις. Εδώ και μήνες παραπονιούνται στην παραγωγή του Alpha, κάθε φορά που υπάρχουν περιορισμένες σκηνές του αγαπημένου ζευγαριού. Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχουν ταιριάξει απόλυτα υποκριτικά και είναι ένα από τα δυνατά ατού της σειράς που συμβάλουν στην υψηλή τηλεθέαση. Ωστόσο εδώ και μήνες σας έχουμε αποκαλύψει πως η Βασιλική θα βρει τραγικό τέλος, από τα χέρια της Καλλιόπης. Πότε θα συμβεί η δολοφονία;

Σασμός: Ντύνεται γαμπρός ο Μαθιός - Η πρόταση στη Βασιλική και η αντίδραση του Νικηφόρου

Θα την δούμε την επόμενη σεζόν. Στις αρχές. Η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα τελειώσει με τα επεισόδια των προετοιμασιών. Οι οποίες θα καθυστερήσουν, ειδικά όταν συμβεί η δολοφονία του Άγγελου από τον Κώστα. Ο γιατρός είναι Βρουλάκης, αλλά είναι και Σταματάκης. Άρα θα πρέπει να κρατηθούν οι τύποι από την Καλλιόπη και τον Μαθιό για το πένθος.

https://www.instagram.com/p/CeRlgzLlkJq

Προς τα τέλη Ιουνίου, θα δούμε τη πρόβα νυφικού της Βασιλικής και αυτή θα είναι μία σκηνή ορόσημο. Όμως, η Καλλιόπη από φόβο μήπως εκείνη ανακαλύψει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος του πρώην άντρα της και επειδή υπήρξε σύμμαχος του γιατρού, θα την δολοφονήσει. Και τα spoilers επιμένουν πως ο γάμος με τον θάνατο θα έχουν λίγες ώρες διαφορά. Αλλά μερικούς μήνες απόσταση λόγω καλοκαιρινών διακοπών! Εκτός αν έχουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής, γιατί όπως πληροφορούμαστε τα γυρίσματα όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει ακόμη, αλλά θα συνεχιστούν και μετά τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη, του Αστέρη δηλαδή, οσονούπω.

DPG Network