Karsen Liotta: Η κόρη του Ray Liotta έκανε το πιο συγκινητικό post μετά τον θάνατό του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Karsen Liotta: Η κόρη του Ray Liotta έκανε το πιο συγκινητικό post μετά τον θάνατό του
©2019 Evan Agostini

H 23χρονη «έσπασε την σιωπή της» και μοιράστηκε τα συναισθήματά της μετά την απώλεια του πατέρα της.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Ray Liotta. H 23χρονη Karsen προσπαθεί να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάϊο σε ηλικία 67 ετών.

Μπαμπάς και κόρη ήταν ιδιαίτερα δεμένοι και δεν ήταν λίγες οι φορές που η Karsen δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με τον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χρόνια πολλά σε αυτό τον θρύλο», είχε γράψει η Karsen Liotta ανήμερα της γιορτής του πατέρα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μπαμπά της.

Το συγκινητικό post της Karsen Liotta

«Όσοι τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Σ'αγαπώ. Σας ευχαριστούμε για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Karsen Liotta, δημοσιεύοντας μια throwback φωτογραφία με τον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/CemqVmhv12Q

Ray Liotta: Το «αντίο» του Hollywood και 5 ταινίες του που μπορείς να δεις μέσα στο σαββατοκύριακο

Ο ξαφνικός θάνατος του Ray Liotta

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε στις 26 Μαΐου 2022 η είδηση του θανάτου του Ray Liotta. Ο δημοφιλής ηθοποιός «έφυγε» στον ύπνο του, σε ηλικία 67 ετών στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας «Dangerous Waters».

Στους κινηματογραφικούς του ρόλους περιλαμβάνονται οι εξής: Ray Sinclair στο Something Wild, Shoeless Joe Jackson στο Field of Dreams, Henry Hill στο Goodfellas, Officer Pete Davis στο Unlawful Entry και Detective Lieutenant Henry Oak στο Narc. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν για την ώρα άγνωστα. O Ray Liotta άφησε πίσω του μια 23χρονη κόρη, την αρραβωνιαστικιά του και ένα πλούσιο έργο.

https://www.instagram.com/p/CeGsGgmrweH

«Η ζωή μου αυτά τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν παρά πραγματικά μαγική. Ο Ρέι και εγώ μοιραζόμασταν μια βαθιά αγάπη που θα έχω στην καρδιά μου για πάντα», έγραψε. «Γελούσαμε καθημερινά και ήμασταν αχώριστοι. Η χημεία ήταν άγρια ​​με την καλή έννοια», έγραψε η σύντροφός του στο Instagram.

«Ήταν τα πάντα στον κόσμο για μένα. Δεν χορτάσαμε ο ένας τον άλλον. Το είδος της πραγματικής αγάπης που ονειρεύεται κανείς», πρόσθεσε η Nittolo. Και κατέληξε: «Ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω που γνώρισα ποτέ…», συμπλήρωσε η Jacy Nittolo.

Πηγή κεντρικής: apimages.com