Από τις ερωτικές σκηνές στο viral βίντεο - Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μάς δείχνει τον cool εαυτό του

Κατερίνα Μπούσιου
Από τις ερωτικές σκηνές στο viral βίντεο - Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μάς δείχνει τον cool εαυτό του

Οι backstage στιγμές του Μιχάλη Λεβεντογιάννη με τον Πέτρο Λαγούτη και ο τρόπος που βρήκε για να αισθάνεται άνετα με τις τηλεοπτικές του παρτενέρ, στις ερωτικές σκηνές. 

Οι «Παγιδευμένοι», η αστυνομική σειρά που έχει κάνει την έκπληξη την φετινή τηλεοπτική χρονιά, μπαίνει για λίγο στον πάγκο λόγω της μετάδοσης του Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1, αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, για να δούμε πλέον από τον Ιανουάριο τις νέες ανατροπές.

Θα δούμε όμως και πως θα εξελιχθεί το ρομαντικό ειδύλλιο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ και το Μαρκέτος loves Άννα, γίνει το νέο trend στα social media. Για τις ερωτικές σκηνές που θα έρθουν, ο ηθοποιός έδωσε το στίγμα του για το πως αντιμετωπίζει τις λίγο πιο τολμηρές σκηνές και μας έδειξε και τον πιο cool εαυτό του, στα backstage της σειράς με τον παντοτινό partner in crime σε ό,τι κάνει, Πέτρο Λαγούτη.

https://www.instagram.com/p/Ck_0sw6AaUJ

Οι ερωτικές σκηνές

Με την ίδια προσμονή που οι τηλεθεατές περιμένουν στον Σασμό την επανένωση του Αστέρη με την Αργυρώ, με την ίδια αγωνία (και παραπάνω) και οι χρήστες των social media περιμένουν επιτέλους να δουν μαζί ως κανονικό ζευγάρι, τον σέξι και ακριβοδίκαιο εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο με την δικηγόρο Άννα Ροδίτη, στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Αυτά που τους χωρίζουν είναι πολλά, οι ίδιες τους οικογένειες έχουν κάνει αρκετά εγκλήματα (πραγματικά και όχι θεωρητικά) που θα μπουν στη συνέχεια εμπόδιο στην σχέση τους. Όμως θα έχουμε, σχέση.

https://www.instagram.com/p/Ck_oZowONgh

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και διάφορες ερωτικές σκηνές τους, ανεξάρτητα από το αστυνομικό μυστήριο του σεναρίου, οι οποίες και λόγω της τηλεοπτικής χημείας που έχουν οι δύο ηθοποιοί, αναμένεται να γίνουν viral. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είχε εξομολογηθεί προ ημερών σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ, τον τρόπο που έχει βρει για να φαίνονται αυτές οι σκηνές, αληθοφανείς.

Ο Λεβεντογιάννης θύμωσε, το κοινό μαγεύτηκε και οι Παγιδευμένοι ετοιμάζονται για μία μεγάλη έκπληξη

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι ερωτικές σκηνές είναι ένα πράγμα που είχα πολύ περίεργα στο μυαλό μου, πριν γίνω ηθοποιός. Ο τρόπος όμως που γίνεται δεν έχει καμία σχέση με εκείνον που είχα στο μυαλό μου. Γίνεται πιο άνετα και πιο αναίμακτα απ'ότι μπορείς να φανταστείς. Αν έχεις μία ερωτική σκηνή με την γυναίκα σου και κομπιάζεις, αυτό είναι το πρώτο που θα παρατηρήσει ο θεατής και είναι κάτι που δεν το θέλεις. Οπότε, πρέπει να ξεπεράσεις γρήγορα ότι είσαι γυμνός μπροστά από την κάμερα, για το δικό σου το καλό».

Σε ρόλο μακιγιέρ για τον αστυνόμο της καρδιάς μας

Δύο είναι οι αστυνομικοί που κάνουν θραύση φέτος στις σειρές μυθοπλασίας. Ο Δημήτρης Ήμελλος στον Σασμό και φυσικά ο Πέτρος Λαγούτης στους Παγιδευμένους. Ο τελευταίος, με την εξέλιξη του ρόλου του έχει γίνει το νέο crush των fans της σειράς. Η υπομονή του ως ρόλος είναι μεγάλη, αλλά το ίδιο και η υπομονή του στα backstage των γυρισμάτων, όταν υπομένει τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε ρόλο μακιγιέρ. Οι δυό τους έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι και το καλύτερο αντρικό δίδυμο στην Tv. Το βίντεο έφερε γέλια στους θαυμαστές τους.

https://www.instagram.com/p/Ck-2i9aD6Is

Οι δυό τους έχουν πολύ...δρόμο ακόμη, στην σειρά, αλλά το καλό είναι πως θα συνεχίσουν να είναι σύμμαχοι και να βοηθούν ο ένας τον άλλον.