5 φορές που η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε statement το nude κραγιόν

Μαρία Ροδίτη
5 φορές που η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε statement το nude κραγιόν

Η Μπέττυ Μαγγίρα λατρεύει τα colorful σύνολα και το nude κραγιόν είναι μεγάλος «σύμμαχός» της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά μάς εκπλήσσει μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την πρωινή εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Και το λέμε αυτό, διότι είναι μια μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη, που με το ταλέντο και το μπρίο της κάνει το κοινό να απολαμβάνει τα πρωινά του, είναι όμως και μια έκπληξη όσον αφορά τις επιλογές της σε ρούχα και μακιγιάζ.

Η παρουσιάστρια και performer πραγματοποιεί super chic εμφανίσεις on air, με τα έντονα χρώματα να είναι στην to do fashion list της σχεδόν καθημερινά. Και πως ισορροπεί την πανδαισία χρωμάτων; Με nude κραγιόν στο μακιγιάζ της, ώστε να αναδείξει και αυτό αλλά και το συνολικό look.

10 nude βερνίκια νυχιών γιατί το πιο απλό είναι και το πιο κομψό

5 φορές που η Μπέττυ Μαγγίρα απογείωσε το nude κραγιόν

Δες τώρα αμέσως τις 5 φορές που το nude κραγιόν της Μπέττυς Μαγγίρα έγινε πραγματικά… statement.

Nude κραγιόν με μπλε eyeliner

betty2.jpg

Το μπλε είναι αγαπημένο χρώμα της Μπέττυς Μαγγίρα γι’ αυτό και εκτός από το ρούχο το επέλεξε και στο μακιγιάζ. Η λεπτή μπλε γραμμή eyeliner ξεχωρίζει κι αυτό χάρη στο nude κραγιόν της, το οποίο διατηρεί τις ισορροπίες.

Καφέ-nude με smoky eyes

betty4.jpg

Smoky eyes σε καφε τόνους και nude-καφέ κραγιόν. Το matchy matchy μακιγιάζ σε άλλο… level και κάπως έτσι το πράσινο top της Μπέττυς αναδεικνύεται καλύτερα.

Nude κραγιόν με λευκή σκιά

betty1.jpg

Άλλο ένα μπλε σύνολο για την παρουσιάστρια του OPEN, αλλά με διαφορετικό μακιγιάζ. Εδώ η Μπέττυ έχει επιλέξει λευκή σκιά με μαύρο eyeliner στα μάτια, ολοκληρώνοντας το look με το τέλειο nude κραγιόν.

Party glam… φυσικά με nude κραγιόν

betty3.jpg

Σε μία από τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις της, η 48χρονη θέλησε να «ησυχάσει» το glam σύνολό της με ένα super chic μακιγιάζ. Φυσικά, πρωταγωνιστής ήταν το nude κραγιόν, με την παρουσιάστρια, ωστόσο, να επιλέγει στα μάτια ροζ σκιές και να κάνει… αυτό το κάτι διαφορετικό.

Το κλασικό το nude το makeup

betty5.jpg

Last but not least, αυτό το υπέρκομψο makeup look της Μπέττυς Μαγγίρα. Γήινες αποχρώσεις στα μάτια, αρκετές στρώσεις μάσκαρα και ένα τέλειο orange-nude κραγιόν να απογειώνει το look.

Nude… shopping

Όπως κατάλαβες και από τις εμφανίσεις της Μπέττυς Μαγγίρα το nude κραγιόν είναι must have item στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας για έναν και βασικό λόγο: γιατί ταιριάζει και με everyday και με βραδινά σύνολα, και με πιο natural μακιγιάζ, αλλά και με πιο έντονο.

Αλήθεια, εσύ από πότε έχεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου; Για check την παρακάτω gallery.