«Σταμάτα Σπύρο»: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν η φωνή της λογικής σε ένα παράλογο Survivor

«Σταμάτα Σπύρο»: Ο Σάκης Κατσούλης ήταν η φωνή της λογικής σε ένα παράλογο Survivor

«Ναυαγεί το σχέδιο Μαρτίκα;» Η ολομέτωπη επίθεση του φαρμακοποιού στην Ελευθερία Ελευθερίου έφερε την σωτήρια παρέμβαση του Σάκη Κατσούλη που προκάλεσε μέχρι και γέλια στο Twitter με τον χαρακτηρισμό που έδωσε ο πρώην νικητής του Survivor και στον Στέλιο Χανταμπάκη.  

Οι Μαχητές χθες ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, αλλά η αγωνιστική μάχη δεν είχε καμία σχέση με την μάχη που έγινε στο συμβούλιο του Survivor All Star μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Αυτή όμως η διαμάχη που τελειωμό δεν είχε, έφερε σε αμηχανία τους περισσότερους παίκτες, με τους μισούς να θέλουν να κλείσουν τα αυτιά τους και τους άλλους μισούς να μην προλαβαίνουν να μιλήσουν, γιατί ο Μαρτίκας απλά δε σταματούσε. Ανάμεσα σε όλο αυτό το χάος, ευτυχώς επικράτησε η φωνή της λογικής του Σάκη Κατσούλη. Αν συνεχίσει αυτή την τακτική, τον βλέπουμε ξανά νικητή. Το Twitter του έδωσε τα εύσημα για τη στάση του.

https://www.instagram.com/p/CpdiJ41tsiu

Το σχέδιο Μαρτίκα μας κούρασε

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα έχει φέρει το σχίσμα στο Survivor All Star όπως σοφά είχε πει αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας , πριν ξεκινήσει έναν ακατάλυπτο μονόλογο κατά της Ελευθερίας για όσα εκείνη προκάλεσε με την συμπεριφορά της. Το να κάμψει την ψυχολογία του Στάθη υπονοώντας ότι κάτι συμβαίνει στον έξω κόσμο με την κοπέλα του, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και όπως είπε ανάμεσα στα άλλα γλαφυρά: «Εξαπατήθηκα με τα κλάματά της, με την ψυχολογική υποστήριξη που ζήτησε...στο προηγούμενο παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, σε αυτό είσαι ψεύτρα».

Μήπως την ηρωική έξοδο έπρεπε να την κάνει ο Μάριος Πρίαμος και όχι ο Στάθης Σχίζας από το Survivor;

https://www.instagram.com/p/Cpdp6lLtne-

Επιτέλους μίλησε ο Σάκης Κατσούλης

Οι όχι και τόσο ευγενικοί χαρακτηρισμοί προς μία γυναίκα, έφεραν και την αντίδραση του Σάκη Κατσούλη , ο οποίος με όσα είπε, εκπροσώπησε πολλούς από το συμβούλιο αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού. Το γεγονός πως ο Σάκης δεν κοιτούσε την κάμερα κι ενώ η Ελευθερία είχε βγει εκτός πλατό, μας έπεισε πως ο Κατσούλης μάλλον δεν κατάλαβε πως το γύρισμα συνεχιζόταν κανονικά.

katsoulissurvivor.jpg

«Σταμάτα ρε Σπύρο να χαρακτηρίζεις έτσι τον καθένα, σταμάτα. Δεν είναι δυνατόν να φωνάζεις σε όλους και εμείς έχουμε περάσει από ψέματα δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις έτσι κάποιον.

Δεν είναι δυνατόν να ασχολείσαι συνέχεια με όλα. Είσαι πάρα πολύ έντονος με θέματα που δε σε ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε να σε αντικρούσουμε, δεν ακούς κανέναν Σπύρο. Με συγχωρείς, σε σέβομαι ηλικιακά, αλλά δεν ακούς κανέναν.

Η ομάδα απαρτίζεται από 12 άτομα, δεν είσαι μόνος σου. Το ότι είσαι 46 ετών, σπουδαγμένος φαρμακοποιός με επιχειρήσεις δε σε κάνει να είσαι κάτι παραπάνω από τους άλλους που δεν μπορούν να μιλήσουν.

Από την Ελένη που ντρέπεται να μιλήσει, από τον Κόρο που δεν θέλει να σε διακόψει, από τον Στέλιο που κάθεται σα κυρία. Θέλουμε να μιλάμε όλοι Σπύρο, δεν είσαι μόνος σου. Τα θέματα δεν έχουν να κάνουν συνεχώς όλα γύρω από εσένα».

Το Twitter στηρίζει Κατσούλη

Το κοινό στο Twitter το οποίο αναζητούσε από την αρχή του επεισοδίου την ψύχραιμη φωνή της λογικής στάθηκε στο πλευρό του Κατσούλη, αν και είχαμε και ορισμένες επιφυλάξεις για τις προθέσεις του, γιατί μιλάμε για ένα reality επιβίωσης, αλλά και για ένα τηλεοπτικό θέαμα.

Ο καλύτερος όλων πάντως ήταν για μία ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το γνωστό ύφος:

«Τι έγινε ρε παιδιά;» είχε αποφασίσει να μην μπλέξει με όσα συνέβαιναν στο συμβούλιο γιατί δεν του αρέσουν οι εμπάθειες. Μέχρι και τον Τάκη κατάφερε φέτος να ηρεμήσει.