«Μιλάς με γρίφους Ντάνο»: Η κοινή φωτογράφιση με την Δήμητρα και οι αντιφάσεις για τη σχέση τους

«Μιλάς με γρίφους Ντάνο»: Η κοινή φωτογράφιση με την Δήμητρα και οι αντιφάσεις για τη σχέση τους

Photo credits @

«Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό όλο αυτό»: Το φημολογούμενο ως το νέο ζευγάρι της showbiz κάνει το πρώτο του κοινό εξώφυλλο, αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συνεχίζουν να μην παραδέχονται πως είναι ζευγάρι. 

Τους έχουμε δει να διασκεδάζουν μαζί, οι τηλεοπτικές κάμερες τους έχουν πετύχει σε κοινά τους ταξίδια, αλλά ακόμη και μετά από όλα αυτά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν θέλουν να μιλούν για τη σχέση τους ή να μας διευκρινίζουν τι σχέση είναι αυτή που έχουν.

Κάνουν ωστόσο το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο για πρώτη φορά σε μία συνέντευξη που κρύβει ωστόσο πολλές αντιφάσεις.

https://www.instagram.com/p/CqBGCe_qtid

Φωτογραφίζομαι, αλλά δεν μιλάω

Λίγο πριν κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως Ορέστης Αντωνιάδης στη Γη της ελιάς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την Δήμητρα Βαμβακούση για το περιοδικό Hello όπου και δίνουν κοινή συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/CqpJh-HqQpx

Φυσικά υπάρχει και ερώτηση για τη συμμετοχή του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και την μέχρι τώρα εμπερία στην υποκριτική που ξεκίνησε με τον πρώτο του ρόλο ως ηθοποιός στη σειρά «Τατουάζ» αλλά και δίνει μία έμμεση απάντηση στην κριτική που έχει δεχθεί: «Η υποκριτική δεν είναι κάτι που μαθαίνεται σε δύο χρόνια. Δεν θεωρώ ότι έχω προκαλέσει τόσο μεγάλο κακό σε αυτή τη δουλειά καθώς έχω αποδείξει ότι την αντιμετωπίζω με σεβασμό».

O Ντάνος είναι ο πιο κερδισμένος του Survivor- Η μεγάλη αλλαγή και οι νέες photos με το κορίτσι του

https://www.instagram.com/p/CnPHjtiMSxL

Η νέα του φίλη ή η νέα του σύντροφος (όπως θέλεις το ερμηνεύεις) Δήμητρα Βαμβακούση μιλά και για αυτό το ταλέντο του Γιώργου δίνοντάς μας ένα πολύ ωραίο hint για την όποια σχέση τους: «Έχει ακόμη περισσότερο ταλέντο από ό,τι φανταζόμουν. Μάλιστα όταν είδα πόσο εύκολο του είναι να κλαίει του είπα ότι θα είναι δύσκολο να τον ξαναπιστέψω».

Ενώ όλοι πια πιστεύουμε πως οι δυό τους είναι ζευγάρι, βλέποντας και τις τελευταίες φωτογραφίες τους από κοινή τους έξοδο, όπου εκείνη έχει γύρει στον ώμο του τρυφερά ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει να μη θέλει να δώσει απάντηση και μιλά με γρίφους.

Όπως λέει: «Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μία κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποισδήποτε άνθρωπος δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο, μπορεί να δώσουν σε αυτή τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό».

https://www.instagram.com/p/CoC7UzZK4fu

Η Δήμητρα Βαμβακούση μας δίνει μία άλλη διάσταση: «Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Είναι άγραφος νόμος για μένα. Πιστεύω πως όσο λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου τόσο περισσότερο προφυλάσσεται».

Και η απορία μας είναι απλή: Τότε γιατί φωτογραφήθηκαν μαζί;

Και γιατί δεν παραδέχονται κάτι τόσο όμορφο και γλυκό όπως είναι ο έρωτας; Άλλωστε ο ίδιος ο Ντάνος είχε πει στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega πως είναι ερωτευμένος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπληρώνει τη Δήμητρα στην τοποθέτησή της λέγοντας μάλιστα: «Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται...Η κοινωνία μας και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε πολλά προβλήματα και σε πολλούς τομείς. Αυτά είναι τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί».

https://www.instagram.com/p/CpOAZyzqT1O

Ο νικητής του Survivor σε αυτή τη συνέντευξη για το μόνο που μίλησε ξεκάθαρα ήταν για το reality λέγοντας πως από τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο αισθάνεται δικαιωμένος στην απόφασή του να μη συμμετέχει.