«Να λένε πούν' τος και όχι νάτος» είπε ο Πύρρος Δήμας & στηρίζει απόλυτα την Αφροδίτη στο All Star

«Να λένε πούν' τος και όχι νάτος» είπε ο Πύρρος Δήμας & στηρίζει απόλυτα την Αφροδίτη στο All Star
7530876 NDP

Φωτογραφίες της 40χρονης με κομψές δημιουργίες, μαγιό αλλά και πιο casual ρούχα. Πώς είναι η ζωή της εκτός Survivor; Η υποψηφιότητα προς αποχώρηση και η στήριξη του Πύρρου Δήμα. 

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε ο Πύρρος Δήμας, νωρίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Την ώρα που η σύντροφός του προσπαθεί να επιβιώσει στο All Star Survivor και που σήμερα Τρίτη (21/2) σύμφωνα με τα spoilers θα βγει υποψήφια με τον Γιώργο Κόρομι (άρα συμπληρώνουν την τετράδα με Μελίνα Μεταξά και Κώστα Παπαδόπουλο), ο γνωστός ολυμπιονίκης στήριξε με τον δικό του διακριτικό τρόπο τη σύντροφό του.

Η αθλήτρια που έκλεψε την καρδιά του Πύρρου Δήμα και λέγεται πως θα (ξανα)πάει στο Survivor

Ο αγαπημένος αθλητής της άρσης βαρών, στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην αθλητική του πορεία, στην απώλεια της γυναίκας του, ενώ σχετικά με την προσωπική του ζωή και την Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε την εξής λιτή δήλωση η οποία όμως ήταν αρκετή:

«Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».

Σχετικά με την εκτίμησή του με τις συμπεριφορές των παικτών είπε πως θεωρεί ότι κανένας παίκτης δεν είναι ο πραγματικός του εαυτός ενώ σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα πήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Μόνο για να χάσω κιλά».

Όσο για το λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις; «Η γιαγιά μου μού είχε πει "είναι καλύτερα να λένε πούν' τος και όχι νάτος"».

Εκτός Survivor, η Eύη Σαλταφερίδου λατρεύει τις προπονήσεις, τις βόλτες και το ζεστό σπίτι της

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα

Η γνωστή παίκτρια του Survivor All Star, Αφροδίτη Σκαφίδα, εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον Πύρρο Δήμα. Την Αφροδίτη την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2019 και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους έχουν πραγματοποιήσει κάποιες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Χωρίς να κρύβονται, και οι δύο έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να μη μιλάνε σε συνεντεύξεις για τα προσωπικά τους. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση είχε γίνει σε εκδήλωση που διοργάνωσε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ιωάννα Σιαμπάνη.

202112071151450.0657_AFRODITI_SKAFIDA_IOANA_SIAMPANI_PIROS_DIMAS_4122021.jpg

Μάλιστα, σε έξοδό τους άλλη φορά, είχαν ποζάρει και με τον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

5926_SPIROS_MARTIKAS_AFRODITI_SKAFIDA_GIORGOS_TALANTSEV_21112022.jpg

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο φαρμακοποιός αποκάλυψε στο ριάλιτι πως έδωσε την υπόσχεσή του στον Πύρρο Δήμα ότι θα προσέχει την Αφροδίτη, κάτι που απέδειξε και εμπράκτως.

Ποια είναι όμως η Αφροδίτη Σκαφίδα;

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι 40 ετών και είναι Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ. Φοίτησε στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) της Αθήνας. Έχει επτά πανελλήνια πρωταθλήματα, κατέρριψε 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και το 2008 με την Εθνική ομάδα. Σήμερα, εργάζεται ως personal trainer και προπονήτρια στίβου.

Η συμμετοχή το 2019 και η φιλία με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Το 2019 στο Survivor Ελλάδα- Τουρκία κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Μάλιστα, ήταν τότε που συμμετείχε με την επίσης αθλήτρια και σύντροφο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση, με την οποία ανέπτυξαν και μια ισχυρή φιλία.

https://www.instagram.com/p/BzjDBEVoTi3

Η φωτογραφία μετά την αποχώρησή της το 2019

«Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό όταν όμως λέγεται μέσα από την ψυχή αποκτά άλλο νόημα και έχει άλλη αξία. Ο αγώνας του survivor μπορεί να τελείωσε ο αγώνας όμως της ζωής σήμερα ξεκινά... Σας θέλω όλους δίπλα μου για να ανέβουμε κι αυτό το σκαλοπάτι. σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας», είχε γράψει για το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο πίσω στο 2019.

https://www.instagram.com/p/BzdD1DnIg77

Οι φωτογραφίες με μαγιό

Πώς είναι όμως η δυναμική αθλήτρια στην έξω της ζωή; Η Αφροδίτη λατρεύει τις πόζες με μαγιό και ποστάρει αρκετά συχνά πλάνα από εξορμήσεις της στην παραλία.

Φωτογραφίες από ταξίδια και εξόδους της

Η παίκτρια του All Star λατρεύει και τα ταξίδια ενώ τις αρέσουν τόσο τα basic looks όσο και τα πιο επίσημα.