Στον Σασμό της τρίτης σεζόν δύο αδέλφια έρχονται για εκδίκηση και ο Αστέρης κινδυνεύει

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό της τρίτης σεζόν δύο αδέλφια έρχονται για εκδίκηση και ο Αστέρης κινδυνεύει

Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς μπαίνει πια σε δεύτερη μοίρα στον Σασμό. 

Εντός του Αυγούστου ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του Σασμού και στην τρίτη σεζόν θα έχουμε επιστροφές - καταστροφές. Δύο μόνο από τους νέους ήρωες που θα έρθουν θα ανατρέψουν το παρελθόν και θα ταράξουν την ηρεμία σχεδόν όλων των ηρώων.

https://www.instagram.com/p/Cuw5zD4rkij/

Βασίλης Μπισμπίκης στον ρόλο του αδελφού του Στεφανή;

Εδώ και αρκετές μέρες φημολογείται η είσοδος του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και της Έλενας Μαυρίδου (και συζύγου του Δημήτρη Λάλου) στον Σασμό. Φαίνεται πως πια έχει δρομολογηθεί η συμμετοχή τους.

Η Έλενα Μαυρίδου μιλά για τις γυναίκες που παλεύουν με τους δαίμονές τους & αγωνίζονται για το καλό

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν δύο ρόλοι που έχουν σχεδιαστεί για την τρίτη σεζόν ειδικά για εκείνους και θα ταιριάξουν απόλυτα με τις υποκριτικές τους ικανότητες. Σύμφωνα και με δημοσίευμα του Tv24, ο Βασίλης Μπισμπίκης προορίζεται για τον ρόλο του αδελφού του Στεφανή. Για πρώτη φορά μάλιστα μαθαίνουμε πως εκείνος είχε αδελφό ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν στη φυλακή.

Βγαίνοντας αποφασίζει να ασχοληθεί με τη δολοφονία του αδελφού του και αυτό σημαίνει ότι αναμένουμε να δημιουργηθεί η αντίστοιχη σεναριακή κόντρα με τον Μαθιό. Αρχικά όμως και με τη Βασιλική, την οποία θα πιέσει αρκετά για να λάβει απαντήσεις.

Αν κρίνουμε όμως από το τρέιλερ της τρίτης σεζόν, με το κάδρο του Αστέρη να καίγεται, τα αιματοβαμμένα χέρια στην κολυμπήθρα, ο αδελφός του Στεφανή θα ξεκινήσει τον κύκλο της εκδίκησης σταδιακά από όλη την οικογένεια Σταματάκη.

Για την Έλενα Μαυρίδου, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποδυθεί την αδελφή του Ευθύμη. Και εκείνη έρχεται στην Άνω Ποριά κληρονομώντας την περιουσία του αδελφού της και με σκοπό να βρει και εκείνη τον δολοφόνο του.

https://www.instagram.com/p/CuCYJiRo1ZI/

Αν θυμάσαι, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς για τη δεύτερη σεζόν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής κάνει ένα τηλεφώνημα σε μία κυρία, την οποία στο τέλος αναφέρει ως αδελφή του. Είναι η στιγμή πριν συναντήσει τον Παύλο και πριν οδηγηθεί ως Ευθύμης στο τέλος του ρόλου του.

https://www.instagram.com/p/CuwCo8lt-hO/

Οι νέες εξελίξεις όπως καταλαβαίνεις σημαίνουν καταρχάς ότι ακόμη δεν θα έχουμε την αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

Οι μόνοι αδικημένοι από την όλη κατάσταση, είναι και πάλι ο Αστέρης με την Αργυρώ. Δεν θα προλάβουν να χαρούν τον γάμο τους και ο νεαρός Σταματάκης θα αντιμετωπίσει και κίνδυνο με τη ζωή του.

Το happy end και η δικαίωση για το ζευγάρι θα αργήσει. Αυτό μάλλον προορίζεται για το φινάλε, τον επίλογο της τρίτης σεζόν.