Καραχάλιος, Πιτ και Μαίρη συμμαχούν στην Παραλία και ανακαλύπτουν τους δολοφόνους

Κατερίνα Μπούσιου
Καραχάλιος, Πιτ και Μαίρη συμμαχούν στην Παραλία και ανακαλύπτουν τους δολοφόνους

Ο Δημητρός είναι το πρόσωπο στο οποίο όλοι επικεντρώνονται για να δώσει ένα στοιχείο για τη μοιραία νύχτα στην Παραλία. 

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε να ξετυλίγονται οι δύο νέοι ρόλοι στη σειρά «Η Παραλία», με την Μαρία Ναυπλιώτου και τη Μαίρη Μηνά. Η τελευταία ως η ψυχίατρος του Δημητρού μαζί με τον Μάκη Παπαδημητρίου (ως πρώην αστυνόμο Καραχάλιο) και τον Κώστα Νικούλι (ως Πιτ) θα συμμαχήσουν κάποια στιγμή για να βρουν την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα που δολοφονήθηκε στα Μάταλα η Ρηνιώ. Μόνο που η μία δολοφονία θα αποκαλύψει και άλλες.

Προς το παρόν το σενάριο κινείται αργά. Φέρνοντας και αντιδράσεις από το κοινό.

Βήμα - βήμα προς την αλήθεια

Ήδη είχαμε αναρωτηθεί σε παλαιότερο μας άρθρο για την Παραλία, για τον ρόλο της Μαίρης Μηνά, ως η ψυχίατρος Μαίρη που θα βοηθούσε στην ανάρρωση του Δημητρού, εφαρμόζοντας μία καινοτόμο μέθοδο, με περιορισμό της φαρμακευτικής αγωγής και του ηλεκτροσόκ, μίας δυστυχώς απάνθρωπης και συνηθισμένης μεθόδου της εποχής. Τελικά θα δεις πως η απορία μας και η σύνδεσή της με τον Καραχάλιο (τον πρώην αστυνόμο) είναι υπαρκτή. Συνεργάζονται κρυφά για να φτάσουν στην αλήθεια.

Η σύλληψη του δολοφόνου Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Το δίλημμα του Γράντου και η μεγάλη αποκάλυψη

Η ψυχίατρος έχει σκοπό να εξερευνήσει τον ψυχισμό του Δημητρού και έχει σχέδιο για να αποκαλύψει τι έχει δει το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε η Ρηνιώ, αλλά και για τις υποθέσεις του παρελθόντος. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ασθενή της και γνωρίζει πολύ καλά πως δεν ήταν πρόθεσή του να κάνει κακό στους άλλους.

Ξέρει πως η Νικολίνα τον έχει εκπαιδεύσει στο να κρύβει τα μυστικά του. Αυτό το εμπόδιο πρέπει να ξεπεράσει για να φτάσει προς την αλήθεια. Θα επιδιώξει μάλιστα μία συνάντηση μαζί της, αλλά η Μπέτυ Λιβανού είναι πολύ πιο έξυπνη και πολύ καλύτερα προετοιμασμένη για όλα και θα αρνηθεί.

https://www.instagram.com/p/C4xa9nuNR4i/

Από την άλλη πλευρά ο Καραχάλιος, χωρίς κανείς να τον αντιλαμβάνεται ανακαλύπτει πως ο Διονύσης εμπλέκεται με αρχαιοκάπηλους. Δεν είναι αυτή μία υπόθεση που λειτουργεί μαζί με τις δολοφονίες, αλλά μπορεί να την χρησιμοποιήσει στο μέλλον για να πιέσει και να εκβιάσει καταστάσεις.

Ο Πιτ που κάνει παράλληλη έρευνα θα βρεθεί κάποια στιγμή με τον Καραχάλιο για να ανταλλάξουν τις πληφορίες τους. Εκείνος από την πλευρά των χίπηδων μαθαίνει πολλά για το κύκλωμα των ναρκωτικών, αφού μέρος της ήταν και η Ρηνιώ.

Αυτό το κύκλωμα οδηγεί στον αδελφό της Ρηνιώς, τον καφετζή του χωριού και φυσικά στον Λοΐζο τον οποίο υποπτευόμαστε από την αρχή ως τον δολοφόνο της.

Και οι τρεις της συμμαχίας όμως, θα ανακαλύψουν και όλες τις άλλες υποθέσεις. Δηλαδή τη δολοφονία της Αλεξάνδρας, της Βιολέτας, το κύκλωμα ναρκωτικών φυσικά και τι έχει συμβεί στην περίπτωση της Αντιγόνης και μαμάς της Υπατίας που υποδυόταν η Γιούλικα Σκαφιδά.

Το κοινό «έλυσε» τα 4 μεγάλα μυστικά της Παραλίας και οι φόνοι οδηγούν στη Μπέτυ Λιβανού

Προς το παρόν το κοινό στα social media, έχει ξεκινήσει τις εικασίες για τη συνέχεια. Μη ξεχνάς πως ανάμεσα σε όλα περιμένουμε να αποκαλυφθεί και η συγγένεια του Γράντου με τον Δημητρό.