Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και αναθεώρησε για τα baby shower πάρτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και αναθεώρησε για τα baby shower πάρτι

Η Βασιλική Τρουφάκου μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της. Το baby shower πάρτι, το φύλο του παιδιού και οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το πολυτιμότερο δώρο θα φέρει το 2024 στην Βασιλική Τρουφάκου η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κυοφορώντας το πρώτο της παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Famagusta» διανύει τους τελευταίους μήνες της κύησης και ανυπομονεί να υποδεχθεί το μωρό της.

Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ έδειξαν την τρυφερότητα που έπρεπε στην εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου

Βασιλική Τρουφάκου: To baby shower πάρτι και το φύλο του μωρού

Πριν από λίγα 24ωρα η 38χρονη διοργάνωσε ένα baby shower πάρτι στο οποίο αποκάλυψε το φύλο του μωρού της στα αγαπημένα της πρόσωπα. Το μπλε χρώμα κυριάρχησε στη διακόσμηση καθώς η ηθοποιός περιμένει αγοράκι.

Εμφανώς ευδιάθετη και χαλαρή η Βασιλική Τρουφάκου πόζαρε στον φακό με την μπλε τούρτα αλλά και τις φίλες της και μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε, μέχρι πρότινος κορόιδευε τα baby shower όμως πλέον άλλαξε γνώμη.

https://www.instagram.com/p/C6JSE3TN8CA/

«Είχες και στο χωριό σου baby shower?ΌΧΙ! Όμως, πέρασα τόσο, μα τόσο, μα τόσο ωραία. Δε θα ξανακοροϊδέψω ποτέ ξανά τα baby shower. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Πριν από μερικά 24ωρα η εγκυμονούσα έδωσε το παρών στην Athens Exclusive Designers Week και συγκεκριμένα στο show της κολλητής της φίλης, Ιωάννας Κουρμπέλα.

troufakou2.jpg

Οι δύο γυναίκες πόζαραν αγκαλιασμένες στους φωτογράφους, με το total black look τους να αποτελεί την πιο safe επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

H φουσκωμένη κοιλίτσα της ηθοποιού βρισκόταν σε πρώτο πλάνο και εκείνη έδειχνε πολύ χαρούμενη. Για την περίσταση η Βασιλική Τρουφάκου επέλεξε μαύρο midi φόρεμα και δετά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

troufakou1.jpg

Φινάλε για τον Γιατρό στον Alpha με αποθέωση του Twitter/ X σε Μαρκουλάκη- Σιγάλα- Τρουφάκου

Η επιθυμία της Βασιλικής Τρουφάκου να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα media

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο OK! η ηθοποιός είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή εξηγώντας: «Εντάξει, είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη. Είμαι σε καλά φεγγάρια τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Είναι κάποια χρόνια. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που επιδιώκουν να έχουν μια κάμερα μέσα στο σπίτι τους και δεν το κατακρίνω. Εγώ απλώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Είμαι αρκετά ανοιχτός άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος να μάθει με ποιον είμαι, για πόσο είμαι και πού είμαι. Ή πότε θα χωρίσω, αν θα χωρίσω και πώς θα χωρίσω. Αυτό δεν δίνει κάποια αληθινή πληροφορία, είναι απλά κουτσομπολιό. Νομίζω πως αν θέλει να με μάθει κάποιος, μπορεί κάλλιστα από αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει τι τύπος είμαι».

Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ έδειξαν την τρυφερότητα που έπρεπε στην εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στην εκπομπή «Night Out» η μέλλουσα μαμά τόνισε: «Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία».

Πηγή κεντρικής: vassiliki_troufakou