Ελένη Κρίτα: Η Μαριλένα του «Στο Παρά 5» μεγαλώνει την εγγονή της σαν μαμά και έχει ένα εύλογο άγχος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ελένη Κρίτα: Η Μαριλένα του «Στο Παρά 5» μεγαλώνει την εγγονή της σαν μαμά και έχει ένα εύλογο άγχος

Η Ελένη Κρίτα μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Στο Παρά 5» και τα σχόλια του κόσμου. «Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν δράκουλα και Δρακουμέλ». Οι ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την εγγονή της, Φλώρα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε πριν λίγα 24ωρα η Ελένη Κρίτα η οποία λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Στο Παρά 5».

Η δημοφιλής ηθοποιός υποδύθηκε την πεθερά της Ζουμπουλίας, «Μαριλένα Δορκοφίκη» και άφησε ιστορία με το ύφος και τις καυστικές ατάκες της.

Η δημοφιλία της σειράς είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα, σημειώνοντας νούμερα τηλεθέασης που δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια.

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε φινάλε του IQ 160 με ένα φιλί και ένα μεγάλο reunion από το Παρά Πέντε

Η επιτυχία του «Στο Παρά 5» και οι αλλαγές που έφεραν την επιτυχία

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στο «Πάμε Δανάη» πως η σειρά του MEGA ήταν για εκείνη μια νέα αρχή αφού ο κόσμος την έμαθε πολύ καλύτερα και αγάπησε ιδιαίτερα τον ρόλο της.

«Το αρχικό καστ ήταν εντελώς διαφορετικό, ήταν η Κάτια Δανδουλάκη αντί για τη Σμαράγδα Καρύδη και η Ελένη Γερασιμίδου αντί για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Είχαν προτείνει τη Σοφία Σεϊρλή για το δικό μου ρόλο. Ο αρχικός τίτλος για το «Στο Παρά 5» ήταν το «Και τώρα τρέξτε», ψηφίσαμε τον τελικό τίτλο και ήταν πολύ γουρλίδικος», ανέφερε η Ελένη Κρίτα.

Αν βλέπεις το «Παρά Πέντε» σε επανάληψη, ο Αλέξης και η Ντάλια έκαναν απίθανο reunion

Και πρόσθεσε: «Η σειρά ήταν να ολοκληρωθεί την πρώτη σεζόν, ήταν όμως εξαντλητικό για τον Καπουτζίδη γιατί έγραφε κι έπαιζε. Όλοι τον ανάγκασαν να υποκύψει, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ το «Πάρα πέντε». Το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%, ήταν ρεκόρ σε κωμική σειρά, δεν τα έχουν ξαναπιάσει αυτά τα νούμερα από τότε».

Ο Κων/νος Βασάλος με το νέο hair look δεν θύμισε απλώς «Ντάλια» αλλά ολόκληρο επεισόδιο του Παρά 5

Ο ρόλος της «Μαριλένας Δορκοφίκη» σημάδεψε τη ζωή της ηθοποιού και όπως η ίδια εξομολογήθηκε την ακολουθεί ακόμη: «Όταν είχαμε γυρίσματα πολλοί μαζί, γελούσαμε πάρα πολύ. Γέλασα πολύ στη σκηνή που η Ζουμπουλία με πέταξε στην πισίνα της Ντάλιας, δεν μπορούσα από τα γέλια να τελειώσω τη σκηνή. Μια σκηνή που γελούσαμε όλοι μαζί, ήταν στην αγορά του τραπεζιού μου, γελούσαν όλοι ανεξέλεγκτα. Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν δράκουλα’ και Δρακουμέλ. Με σχολίαζαν πολύ κι όταν διεκδίκησα και κέρδισα τον αγαπημένο της Ζουμπουλίας».

H Ελένη Κρίτα δεν δίστασε να αποκαλύψει on air ένα αξιομνημόνευτο περιστατικό αναφέροντας: «Ένα γύρισμα που γελάσαμε πολύ ήταν όταν πέσαμε με τα ρούχα στην πισίνα του κολυμβητήριου, βγήκαμε έξω να φύγουμε και είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, μας φυγάδευσαν».

Η ανατροφή της εγγονής της και η ξεχωριστή τους σχέση

Η Ελένη Κρίτα είχε παραχωρήσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει την εγγονή της σαν να είναι δικό της παιδί, καθώς η μητέρα του νεαρού κοριτσιού σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Μιλώντας στην Μαρία Βλάχου η ηθοποιός εξήγησε για τις απώλειες της ζωής της: «Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα απώλειες. Όταν είσαι πιο νέος έχεις περισσότερες δυνάμεις ανασύνταξης κι επούλωσης. Μετά ο πρώτος άντρας μου με τον οποίο είχαμε χωρίσει αλλά ήμασταν αγαπημένοι. Βέβαια είχα και τον Μίμη Χρυσομάλλη στη ζωή μου, που ήταν ένα πολύ σημαντικό στήριγμα αυτό. Ήμασταν 19 χρόνια μαζί. Δεν παντρευτήκαμε και νομίζω αυτό μας κράτησε μαζί γιατί ο καθένας ήταν ελεύθερος να φύγει».

Αναφερόμενη στην ξεχωριστή σχέση που έχει με την εγγονή της Φλώρα η ηθοποιός τόνισε: «Το κενό δεν καλύπτεται σε τέτοιες ηλικίες. Νομίζω ότι σε καμία ηλικία οι γονείς δεν καλύπτονται. Υποκαθιστώ κάπως τη μαμά κι ο μπαμπάς δόξα τω Θεώ είναι εδώ. Υπάρχει άγχος αλλά είμαι κι εγώ πιο ψύχραιμη τώρα».

Ο γιος της ηθοποιού έγινε μπαμπάς σε ηλικία 26 ετών και βίωσε την τραγική απώλεια της συζύγου του. Έκτοτε η Ελένη Κρίτα και ο γιος της μεγαλώνουν την Φλώρα με πολύ αγάπη και στοργή, έχοντας ως no1 μέλημα την ευτυχία της.

«Η Φλώρα μου καλύπτει το κενό καθώς είμαι μαμά σε πολλούς τομείς. Μεγαλώνω ένα κοριτσάκι πολλές φορές και είναι διαφορετικά τα κορίτσια από τα αγόρια. Έχασε τη μαμά της νωρίς και έχω αναλάβει εγώ χρέη μαμάς ως ένα σημείο γιατί οι μπαμπάδες μόνοι τους δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα. Η ζωή, πέρα από τον πόνο και τις απώλειες, σου επιφυλάσσει και χαρές. Είναι ένα ταξίδι που έχει απ’ όλα! Μεγαλώνοντας εκείνο που έχει σημασία είναι να είσαι γερός», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp