Το άγνωστο περιστατικό που συνδέει τον πρίγκιπα William και τον Cristiano Ronaldo

Το άγνωστο περιστατικό που συνδέει τον πρίγκιπα William και τον Cristiano Ronaldo

(AP Photo/Jon Super)

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε με συγκίνηση για την συμπαράσταση της βασιλικής οικογένειας, μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του. Η άγνωστη σχέση του πρίγκιπα William με τον Ronaldo. 

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στον βρετανό παρουσιαστή και δημοσιογράφο, Piers Morgan. Και εκτός από τις λεπτομέρειες για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, τον περασμένο Απρίλιο, που παραμένει μία αγιάτρευτη πληγή για εκείνον και την σύντροφό του Georgina, μίλησε και για την σπάνια στήριξη που έλαβε και από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Τι τον συνδέει με τον πρίγκιπα William;

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου και ο ο πιο ακριβοπληρωμένος, αλλά ο Ronaldo μας έδειξε τα τελευταία χρόνια, πως ο ρόλος του πατέρα είναι πολυτιμότερος. Με τα συνολικά πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει (τα τρία με παρένθετες μητέρες) τον έχουμε δει αρκετές φορές να μοιράζεται πολύ τρυφερές στιγμές.

Η μαμά του Cristiano Ronaldo αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 2 μηνών κόρης του

https://www.instagram.com/p/CcoCpceL1LA

Τον Απρίλιο ωστόσο έζησε μία οικογενειακή τραγωδία. Η σύντροφός του Georgina, η οποία κυοφορούσε δίδυμα γέννησε, αλλά λίγες ώρες μετά το αγοράκι τους έχασε τη ζωή του, από αδιευκρίνιστη αιτία.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5

Εκείνη την περίοδο όπως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε στην συνέντευξή του στον Piers Morgan, δέχθηκε μία ανέλπιστη βοήθεια και συμπαράσταση: «Δεν το περίμενα ποτέ και έχω την ευκαιρία τώρα να πώ, ευχαριστώ πολύ. Έλαβα ένα γράμμα από την βασιλική οικογένεια και με εξέπληξε πολύ. Ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μου οι Άγγλοι, σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ήταν θεαματικός ο τρόπος που αντιμετώπισαν εμένα και την οικογένειά μου».

Αν και ο Ρονάλντο αναφέρεται στο σύνολο της βασιλικής οικογένειας, η αλήθεια είναι πως η πρωτοβουλία άνηκε, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα στον πρίγκιπα William.

Italy Soccer Champions League Final

(AP Photo/Jon Super)

Ο οποίος εκτός από ποδοσφαιρόφιλος, είναι και το μέλος των Royals, που έχει υπό την προστασία του, τόσο την εθνική ομάδα, όσο και γενικά τις εκδηλώσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο. Τον Ronaldo, χωρίς να είναι φίλοι τον είχε γνωρίσει, όταν ο ποδοσφαριστής έπαιζε στην Manchester United και είχαν την ευκαιρία κάποιες φορές να συζητήσουν για το ποδόσφαιρο. Χωρίς ωστόσο να γίνουν, αυτό που λέμε στενοί φίλοι.

https://www.instagram.com/p/CcdJXI1Mw2k

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής στην συνέντευξή του δήλωσε πως: «Ο θάνατος του γιου μου, ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου. Τα υπόλοιπα παιδιά μου άρχισαν να ρωτάνε που είναι το άλλο μωρό. Μετά από μιά εβδομάδα, αποφάσισα ότι έπρεπε να είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά. Ας πούμε ότι ο Άνχελ, που είναι το όνομά του, πάει στον Παράδεισο».

https://www.instagram.com/p/Cb4-fw7ghwj