Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το dress code ήταν το προβλεπόμενο: royal chic black

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το dress code ήταν το προβλεπόμενο: royal chic black
ndp photo

Η Nina Flohr, η Μαρία-Ολυμπία, η Letizia της Ισπανίας, η Marie-Chantal και όλες οι γυναικείες παρουσίες που βρέθηκαν σήμερα στη Μητρόπολη, σε μία gallery.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την προηγούμενη Τρίτη, κηδεύεται σήμερα ως ιδιώτης στο Τατόι, στους οικογενειακούς τάφους της οικογένειας δίπλα στην μητέρα του Φρειδερίκη.

Μπορεί η Ελλάδα να έχει εκθρονίσει τον μονάρχη από το 1974 με συντριπτικό ποσοστό του ελληνικού λαού να καταργεί τη βασιλεία στη χώρα μας, αλλά ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα περνούσε με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία. Η κηδεία του που θα τελείται σήμερα γίνεται με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από όλες τις royal families του εξωτερικού.

1673862849181-503200911-Nina-Flohr_paulos.jpg

Η Νina Flohr και ο Παύλος

ndp photo

H Tatiana Blatnik αποχαιρετά τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο: «Θα μου λείψεις πολύ & θα σε αγαπώ πάντα»

Η Εξόδιος Ακολουθία τελείται στη Μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου. Μέσα στην εκκλησία βρίσκεται η οικογένεια: η σύζυγος του εκλιπόντος Άννα Μαρία, τα παιδιά του, οι αδερφές του, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη.

Όλα τα βλέμματα στη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ

Η Μαρία-Ολυμπία Γλυξμπούργκ με ladylike, midi φόρεμα σε άλφα γραμμή. Το φόρεμα της Μαρίας-Ολυμπίας κάνει το εφέ του πλισέ και αυτό δίνει έναν vintage αέρα στο look. Γνωστή fashion influencer, η Μαρία Ολυμπία, γεννημένη στις 25 Ιουλίου 1996 είναι πια στα 26 της χρόνια αγαπημένη μεγάλων οίκων μόδας.

Η 26χρονη ακόμα και τη σημερινή ημέρα ξεχώρισε με το φόρεμα και το αψεγάδιαστο στυλ της.

H Marie Chantal και η Άννα Μαρία

Η Μarie Chantal φόρεσε μία μαύρη στέκα, μαύρο top και ασορτί μαύρη φούστα μέχρι τον αστράγαλο και η σύζυγος του εκλοπόντος με μαύρο long coat σε αυστηρή γραμμή.

Αριστερά από την οικογένεια βρίσκονται οι εν ενεργεία αρχηγοί κρατών. Δηλαδή, τα βασιλικά ζεύγη της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Σουηδίας, η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος. Πίσω τους, οι πρώην βασιλείς και θα ακολουθούν οι διάδοχοι των θρόνων.

Η τελετή αποχαιρετισμού ολοκληρώνεται σύντομα και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή προς το Τατόι, όπου και θα ταφεί ο έκπτωτος μονάρχης.

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες τις γαλαζοαίματες που βρέθηκαν στη χώρα μας για να αποχαιρετήσουν τον Κωνσταντίνο στην τελευταία του κατοικία. Ενδυματολογικά όλες κινήθηκαν σε μονοχρωματικά, μαύρα σύνολα, κλασικές γραμμές και κομψά διαχρονικά looks, όπως είναι τα long coats, οι κάπες και τα ταγιέρ.