Γεμιστά μπιφτέκια με ντομάτα και φέτα

#tsoulotip: Πιέζουμε πολύ καλά τις άκρες των μπιφτεκιών ώστε να μην ανοίξουν στο ψήσιμο.

 

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς

500 γρ. χοιρινός κιμάς

2 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες

300 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

2 μέτρια αυγά

1 κρόκο από μέτριο αυγό

60 γρ. ελαιόλαδο

40 γρ. μουστάρδα

40 γρ. ketchup

6 γρ. worcester sauce 

1 κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή

¼ κ.γ. πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ