Πώς η εγκυμοσύνη της Rihanna προκάλεσε ένα νέο trend στις εγκυμονούσες σε όλον τον κόσμο

Πατούλια Κατερίνα
Πώς η εγκυμοσύνη της Rihanna προκάλεσε ένα νέο trend στις εγκυμονούσες σε όλον τον κόσμο

Τους τελευταίους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης διανύει η Rihanna και η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη αυτή έχει προκαλέσει μια σειρά από trends που ακολουθούν οι εγκυμονούσες στον πλανήτη. 

Η Rihanna κατάφερε στις 3 Φεβρουαρίου να γίνει παγκόσμιο θέμα συζήτησης, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τις φήμες που την ήθελαν έγκυο.

Λίγο αργότερα, η Kylie Jenner υποδεχόταν το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι ενώ και αυτή υπήρξε στην εγκυμοσύνη της αυτή λαλίστατη και μας έδωσε πολλά πολλά snaps της φουσκωμένης της κοιλίτσας.

Ειδικά η εγκυμοσύνη της Rihanna και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τους μήνες αυτούς με την κοιλίτσα της να φουσκώνει και έχει ήδη δημιουργήσει ένα trend που ακολουθούν και οι υπόλοιπες εγκυμονούσες στον πλανήτη.

Βλέπεις, μέχρι σήμερα, οι ανακοινώσεις εγκυμοσύνης περιλάμβαναν μπαλόνια, έντονο styling και μια mom to be, ντίβα στη μέση μιας στιλιζαρισμένης εικόνας.

Η Rihanna κατάφερε με τον πιο απλό τρόπο, να δείξει τι πρέπει να έχει μια φωτογραφία ανακοίνωσης εγκυμοσύνης.


Rihanna: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της



https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF

Τον πατέρα του παιδιού.

Την κοιλιά ακάλυπτη.

Casual ντύσιμο.

Ένα σημείο αγαπημένο για το ζευγάρι – η Rihanna φωτογραφήθηκε στο Harlem όπου γεννήθηκε ο αγαπημένος της Asap Rocky.

Και μια πόζα που δεν χρειάζεται να είναι αψεγάδιαστη. Το ζευγάρι στην πόζα αυτή, αγκαλιάζεται τρυφερά με τον ASAP να φιλά το μέτωπο της καλής του.



Ένα άλλο trend από την εγκυμοσύνη της Rihanna, έχει να κάνει με το στυλ στην εγκυμοσύνη. Η αλήθεια είναι πως μια τυπική εγκυμονούσα, θα έψαχνε ένα παντελόνι που να καλύπτει όσο περισσότερο μπορεί την κοιλίτσα της. Οι απανταχού εγκυμονούσες όπως επισημαίνει και η Telegraph, βρήκαν στην κοιλίτσα της Rihanna, το κατάλληλο trend εγκυμοσύνης. Μια ακάλυπτη κοιλίτσα και μια πόζα στο Instagram, όπως της Shay Mitchell, που είναι έγκυος για δεύτερη φορά.

«Δεν με νοιάζει να καλύψω την κοιλιά μου»


«Το διασκεδάζω που δεν χρειάζεται να καλύψω την κοιλιά μου. Αισθάνομαι...γεματούλα, αλλά δεν πειράζει, παιδί περιμένω. Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θέλω να είμαι ξαπλωμένη στον καναπέ όλη την ημέρα, αλλά μόλις βάλω την κρέμα μου και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνομαι. Το άκουγα αλλά δεν το πίστευα πως θα υπάρχουν μέρες που δεν θα θέλω να σηκωθώ από τον καναπέ μου», είπε πρόσφατα η Rihanna.

Πάρε έμπνευση για τις δικές σου pregnancy photos, στην παρακάτω γκάλερι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna κυοφορεί δίδυμα – Την πάτησε μέχρι και η Gigi Hadid

Rihanna-A$AP Rocky: Σχεδιάζουν να παντρευτούν στα Barbados μετά τη γέννα

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της