Μετά το χειρουργείο στο αγέννητο παιδί της, η Kourtney μίλησε στην καρδιά των μαμάδων

Μετά το χειρουργείο στο αγέννητο παιδί της, η Kourtney μίλησε στην καρδιά των μαμάδων

Στο αναλυτικό της ποστ στο Instagram, η Kourtney ζήτησε συγνώμη από τις μαμάδες που έφεραν με δυσκολία στον κόσμο τα παιδιά τους και εξήγησε πως η ίδια στο παρελθόν είχε τρεις πανεύκολες εγκυμοσύνες, κάτι που δεν την έκανε να εκτιμήσει τη μεγάλη της τύχη.

Οι φήμες για την κατάσταση υγείας της Kourtney Kardashian που είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της στα 44 χρόνια της, όταν ο αγαπημένος της, ο 47χρονος ντράμερ Travis Barker ακύρωσε την περιοδεία του συγκροτήματος Blink-182 για να σπεύσει στο σπίτι του για επείγον ιατρικό θέμα.

Η Kourtney με μια φωτογραφία στο Instagram μίλησε για την επέμβαση που έγινε στο έμβρυό της, το οποίο δεν χρειάστηκε ευτυχώς να γεννηθεί πρόωρα αλλά δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα που αντιμετώπισε το αγοράκι που αναμένεται να γεννήσει σε μερικούς μήνες.

Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να παλέψουν για τα μωρά τους

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίθανους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι για πάντα ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου και άφησε την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει, είναι ο βράχος μου.

Υπήρξα μια γυναίκ απου είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν και δεν ήμουν προετοιμασμένη να φτάσω στα επίγοντα και να μου γίνει σε επείγουσα εμβρυική επέμβαση. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να κατανοεί αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης

Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλίτσα μου και να είμαι ασφαλής ήταν η πιο μεγάλη ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά η Kourtney.

https://www.instagram.com/p/Cw3LtWxPtKe/

Με ένα tweet, ο Travis εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον θεό.

«Ο Θεός είναι μεγάλος, πέταξα στο σπίτι για την επείγουσα επέμβαση που έπρεπε να γίνει στο μωρό μας και η οποία απειλούσε τη ζωή του. Νιώθω ευγνώμων που όλα πήγαν καλά», έγραψε ο Travis.

Η ενδοσκοπική εμβρυική χειρουργική είναι μία από τις τελευταίες εξελίξεις της σύγχρονης χειρουργικής. Οι πρωτοποριακές αυτές επεμβάσεις επιτρέπουν τη χειρουργική αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων των παιδιών που εντοπίζονται χάρη στις εξελιγμένες μεθόδους προγεννητικού ελέγχου, κατά τη διάρκεια της ενδομήτριας ζωής τους.

Η Kourtney και ο Travis είχαν αποκαλύψει πως περιμένουν το πρώτο τους μωρό μαζί τον Ιούνιο, ενώ πριν λίγο καιρό έγινε και το baby shower και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού που θα είναι αγόρι.

Αυτή η επερχόμενη προσθήκη στην οικογένειά τους θα είναι το τέταρτο παιδί της Kardashian. Έχει ήδη τρία παιδιά, τον Mason (13), την Penelope (10) και τον Reign (8), τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick. Ο Barker έχει επίσης παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Shanna Moakler, τον Landon (19), την Alabama (17) και τη θετή κόρη Atiana (24).

Ο δρόμος προς την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος για την Kardashian, 44 ετών, και τον Barker, 47 ετών. Στην εκπομπή της στο Hulu, το ζευγάρι εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί και μοιράστηκε το ταξίδι τους, το οποίο περιελάμβανε πολλαπλούς γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) και εξερεύνηση διαφόρων φυτικών θεραπειών.