Hangover Beauty Tips! Αυτός είναι ο τρόπος για να επαναφέρεις την λάμψη της επιδερμίδα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Hangover Beauty Tips! Αυτός είναι ο τρόπος για να επαναφέρεις την λάμψη της επιδερμίδα σου

Μετά από ένα hangover, η επιδερμίδα είναι θαμπή, με κοκκινίλες και σπυράκια. Τα παρακάνω steps θα σε βοηθήσουν να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους

Σίγουρα όλες μετά από ένα ξενύχτι με ποτό και καλή παρέα, τρομάζουμε να αντικρύσουμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη. Μετά από ένα hangover, η επιδερμίδα μας είναι θαμπή, κουρασμένη, ερεθισμένη με κοκκινίλες και σπυράκια. Μην ανησυχείς όμως, οι μαύροι κύκλοι δε θα μείνουν για πάντα… το πολύ 1-2 μέρες!

pexels-polina-tankilevitch-8213176.jpg

Αυτό που έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή η επιδερμίδα είναι λίγη περιποίηση. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις όταν ξυπνήσεις είναι να πιείς άφθονο νερό και γενικά φρόντισε την επόμενη μέρα μετά το hangover, να ενυδατώσεις καλά τον οργανισμό σου γιατί το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση.

Ο ήλιος βγήκε! Αυτό είναι το ανοιξιάτικο μακιγιάζ για ένα fresh και φωτεινό αποτέλεσμα

Let’s start!

Καθάρισε το πρόσωπό σου

Αν δεν καθάρισες καθόλου το πρόσωπό σου το χθεσινό βράδυ ή το καθάρισες με μαντηλάκια είναι το ίδιο πράγμα. Η επιδερμίδα σου πρέπει να αναπνέει σωστά! Μία καθαρή βάση είναι το Α και το Ω! Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να επιλέξεις να καθαρίσεις το πρόσωπό σου με τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού. -να επιλέξεις δηλαδή ένα καθαριστικό προϊόν με βάση το νερό και ένα καθαριστικό με βάση το λάδι- Ο διπλός καθαρισμός θα καθαρίσει το δέρμα σου και θα του προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Εργαλεία styling: Πόσο συχνά και γιατί πρέπει να τα καθαρίζεις

Το toner είναι άκρως απαραίτητο!

Ren-Clean-SkincarePerfect-Canvas-Smooth-Prep-and-Plump-Essence.png

Ren Clean, SkincarePerfect Canvas, Smooth, Prep & Plump Essence

Εφόσον καθαρίσεις σωστά την επιδερμίδα σου, χρειάζεσαι ένα boost, το οποίο θα βοηθήσει στην απορρόφηση των υπόλοιπων skincare προϊόντων και θα χαρίσει μία φωτεινή και φυσική όψη στην επιδερμίδα σου.

Serum: Το προϊόν που ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ

Το serum είναι το πιο θαυματουργό beauty προϊόν. Θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας από τα σημάδια και τις ατέλειες. Extra tip: Κατά την εφαρμογή του, μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο για να βοηθήσεις στη σωστή κυκλοφορία του αίματος και στην καλύτερη απορρόφησή του.

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση!

1683897434937-210513557-Athonites-RESTORE-AND-REVITALIZE-24H-MOISTURIZING-FACE-CREAM.png

Athonites, RESTORE AND REVITALIZE 24H MOISTURIZING FACE CREAM

Η ενυδατική κρέμα προσώπου είναι το τελευταίο βήμα της skincare routine. Η ενυδατική κρέμα θα αναδομήσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα, ενώ θα λειάνει τις λεπτές γραμμές και θα ενισχύσει στη λάμψη του δέρματος σου.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα, να είσαι σίγουρη πως η λάμψη θα επανέλθει στο πρόσωπό σου!

Beauty Alert! 4 Instagram accounts που θα σου δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς