Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την πιο κομψή αλογοουρά που ταιριάζει τέλεια με όλα τα office looks

Σε χρόνο dt τα μαλλιά σου θα δείχνουν περιποιημένα ολοκληρώνοντας με κομψότητα τα casual και formal looks. 

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι ποτέ εύκολο. Ειδικά, αν το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησες λίγο παραπάνω ή δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Πώς θα κερδίσεις όμως περισσότερο χρόνο κάτω από σκεπάσματα, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να σηκωθείς να ετοιμαστείς για το γραφείο; Θα σου πούμε εμείς...

Το κούρεμα της Julia Roberts χαρίζει στο πρόσωπο ένα φυσικό lifting εφέ

Υπάρχουν χτενίσματα τα οποία γίνονται με δύο απλές κινήσεις! Έτσι, σε χρόνο dt τα μαλλιά σου θα δείχνουν περιποιημένα, ολοκληρώνοντας με κομψότητα τα business looks σου. Οι sleek κότσοι και οι αλογοουρές είναι τα must hairstyles που μπορούν να αναβαθμίσουν τα casual και formal looks. Δηλαδή, μπορείς να τα επιλέξεις για το πρωί στο γραφείο, στα meetings, στα απογευματινά events, αλλά και σε διάφορα ραντεβού μετά τη δουλειά με γνωστούς και φίλους.

Μία κομψή και σύγχρονη αλογοουρά!

418738153_4021968174682181_3513330495580763443_n.jpg

Σε αυτό το άρθρο αποφασίσαμε να σου δείξουμε μία κομψή και μοντέρνα αλογοουρά η οποία δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο. Η Κατερίνα Καινούργιου, η βασίλισσα των πιο stylish hairstyles έπιασε τα μαλλιά της μία εναλλακτική αλογοουρά και απογείωσε το office look που επέλεξε στο πλατό της εκπομπής της. Η Κατερίνα, έπιασε τα μαλλιά της προς τα πίσω μία χαμηλή αλογοουρά, κάνοντας χωρίστρα στη μέση. Τα μαλλιά της είχαν μία ελαφριά κίνηση, η οποία έδινε έξτρα όγκο στις άκρες. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο wavy εφέ μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου από πριν ελαφρώς κυματιστά και στη συνέχεια να τα πιάσεις μία low ponytail.

421432392_1421047345505288_3540180960016455667_n.jpg

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά είναι το trick με το λαστιχάκι στη βάση της αλογοουράς. Η Κατερίνα, στριφογύρισε μία τούφα γύρω από το λαστιχάκι με το οποίο έπιασε τα μαλλιά, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι η αλογοουρά είναι πιασμένη μόνο με τα μαλλιά της. Για να σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μικρά τσιμπιδάκια τα οποία έκαναν την ponytail απίστευτα σταθερή.

Το χτένισμα της αγαπημένης παρουσιάστριας του τηλεοπτικού κοινού ταιριάζει τέλεια με ένα κομψό blazer και ένα φαρδύ παντελόνι, ενώ ο συνδυασμός με τα ζιβάγκο της σεζόν μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις γωνίες του προσώπου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις στην εμφάνισή σου και... θα μας θυμηθείς!

Γιατί τα μαλλιά φριζάρουν στη βροχή; 5 anti-frizz προϊόντα για το νεσεσέρ σου