Friday tip: 3 εύκολα eye looks με πρωταγωνιστή το μπλε eyeliner που θα φωτίσουν το βλέμμα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday tip: 3 εύκολα eye looks με πρωταγωνιστή το μπλε eyeliner που θα φωτίσουν το βλέμμα σου
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Το eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού θα κάνει το βλέμμα να φαίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό και ανορθωμένο.

Το μπλε θεωρείται το χρώμα της αρμονίας και της γαλήνης. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που κάθε φορά που αγναντεύουμε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας μας πλημμυρίζει μία εσωτερική γαλήνη που δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια.

Το μπλε είναι, επίσης, ένα από τα must χρώματα στο μακιγιάζ με το οποίο δημιουργούμε εκρηκτικά smokey eyes, τα οποία φωτίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα. Οι makeup artists, συνεχώς βρίσκουν τα πιο ευφάνταστα eye looks, τα οποία κάνουν το κλασικό μπλε μολύβι, που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στις glam εμφανίσεις της, να δείχνει πιο σύγχρονο και ανανεωμένο.

The Queen's Experts: Πώς θα χρησιμοποιήσεις το χειμερινό κραγιόν σου τώρα την άνοιξη

1711567007215-38152486-Milano-str-F22-0847.jpg

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε επιλέξει τρία εναλλακτικά eye looks με πρωταγωνιστή το μπλε eyeliner, τα οποία γίνονται εύκολα και γρήγορα σε χρόνο ρεκόρ. Είναι ιδανικά για να χαρίσουν την τελική πινελιά στο μακιγιάζ σου το weekend.

3 eye looks με πρωταγωνιστή το μπλε χρώμα:

Graphic eyeliner

Shang-Xia-bks-F23-022.jpg

Αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί, το graphic eyeliner είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου. Στα eye looks πρωταγωνιστούν οι λεπτές, γεωμετρικές γραμμές οι οποίες χαρίζουν μία funky πινελιά στα beauty looks. Επίλεξε, το αγαπημένο σου eyeliner και χάρισε έξτρα χρώμα στο βλέμμα σου.

Spring is here! 8 λουλουδάτα αρώματα με ακαταμάχητο άρωμα που διαρκεί

Στην εξωτερική γωνία του ματιού

Jil-Sander-bks-S24-039.jpg

Το eyeliner στην εξωτερική γωνία θα τονίσει το σχήμα του ματιού σου. Αν επιλέξεις μία ανοδική φορά προς τα επάνω, το βλέμμα σου θα φαίνεται ακόμα πιο σαγηνευτικό και ανορθωμένο.

Under eyeliner

Del-Core-bks-S24-010.jpg

Το under eyeliner, είναι ακριβώς το αντίθετο από τον κλασικό τρόπο που εφαρμόζαμε μέχρι τώρα το eyeliner. Το μπλε eyeliner επάνω στην υγρή γραμμή του ματιού θα φωτίσει το βλέμμα και θα κολακεύσει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

3 κομψά κουρέματα που δεν χρειάζονται συχνά συντήρηση στο κομμωτήριο