Editor approved tips και προϊόντα για να περιποιηθείς τα φρύδια σου σαν makeup artist

Ευαγγελία Αλπίδου

Ήρθε η ώρα να πεις bye bye στο τσιμπιδάκι φρυδιών.

Ήρθε η ώρα να σου εκμυστηρευτώ κάτι: Δεν μπορώ να διανοηθώ, να φύγω από το σπίτι χωρίς να φτιάξω τα φρύδια μου. Τα φρύδια για εμένα είναι η «κορνίζα» του προσώπου, είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο νεανικό και ανορθωμένο. Γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα τέλεια!

3 εύκολα eye looks με πρωταγωνιστή το μπλε eyeliner που θα φωτίσουν το βλέμμα σου

Για καλή μας τύχη τα λεπτά φρύδια από τα 90s και 00s ανήκουν στο παρελθόν! Οι τάσεις πλέον θέλουν τα πυκνά, τοξωτά φρύδια, όπως του πασίγνωστου μοντέλου Cara Delevingne να είναι από τις must επιλογές, καθώς κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αποφάσισα, λοιπόν, να ετοιμάσω ένα άρθρο για να μοιραστώ μαζί σου όλα τα tips και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για να πετύχω τέλεια φρύδια σε χρόνο ρεκόρ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις σημειώσεις…

335811955_591638029671150_2413331344803335566_n.jpg

@caradelevingne

Αποφεύγω το τσιμπιδάκι

Ένα από τα πράγματα που έχω σταματήσει να κάνω εδώ και χρόνια, είναι να βγάζω τα φρύδια μου με το τσιμπιδάκι. Φυσικά, καθαρίζω τις τρίχες όπου χρειάζεται, όπως στο μεσόφρυδο και σε μερικά σημεία επάνω από το κινητό βλέφαρο, αλλά χωρίς να κάνω υπερβολές. Αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί σε σημεία που δεν έβγαιναν τρίχες, πλέον βγαίνουν κανονικά.

Επιλέγω ένα λεπτό μολύβι φρυδιών

Επιλέγω ένα λεπτό μολύβι φρυδιών για να γεμίσω τυχόν κενά ανάμεσα στα φρύδια μου. Προσοχή! Πάντα με απαλές κινήσεις, χωρίς να ασκώ δύναμη στη μύτη του μολυβιού, έτσι ώστε να πετυχαίνω φυσικό αποτέλεσμα.

Pedicure alert! 5 nail trends που θα σε κάνουν να φορέσεις πέδιλα από τώρα

Το brow gel είναι το προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ

Το προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ από την καθημερινότητά μου, είναι το brow gel. Το αποτέλεσμα που χαρίζει το brow gel (τουλάχιστον στα δικά μου φρύδια) θυμίζει την τεχνική του brow lamination. Με μία μόνο κίνηση το gel τιθασεύει τις τρίχες και δημιουργεί ένα ανοδικό εφέ που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο νεανικό και ξεκούραστο.

Akris-bks-F24-054.jpg

Τα steps που ακολουθώ καθημερινά είναι:

  • Μετά τη skincare routine, εφαρμόζω μία αντηλιακή με χρώμα και προσθέτω λίγο ρουζ σε μορφή στικ (άλλο ένα προϊόν που λατρεύω) στα ζυγωματικά και τη μύτη μου.
  • Στη συνέχεια, δίνω σχήμα στα φρύδια μου με το μολύβι φρυδιών και τελειοποιώ το αποτέλεσμα με το brow gel.
  • Δεν ξεχνώ ποτέ το lip gloss, καθώς θέλω να νιώθω συνεχώς τα χείλη μου ζουμερά και ενυδατωμένα.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα steps που ακολουθώ στο καθημερινό μακιγιάζ μου. Μην φεύγεις, δεν θα σε άφηνα έτσι! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα προϊόντα που αγαπώ να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Είναι εύκολα στη χρήση τους και το αποτέλεσμα που χαρίζουν στα φρύδια είναι μοναδικό! Ρίξε μία ματιά...

Micro mini bobs και μικροσκοπικές αφέλειες είναι στα hot κουρέματα της άνοιξης