Αντίο highlighter - Το hack με το μολύβι χειλιών για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά

Μαρία Ροδίτη
Αντίο highlighter - Το hack με το μολύβι χειλιών για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά
Instagram: @namvo

Ένα nude ή ροζ μολύβι χειλιών και το foundation θα σου χαρίσουν λαμπερά ζυγωματικά σε χρόνο dt.

Εκτός από το ρουζ, που είναι must have καλλυντικό για να δώσεις το χρώμα της υγείας στο πρόσωπό σου, υπάρχει και το highlighter που δίνει αυτό το κάτι παραπάνω στην εικόνα μας. Μια λάμψη και το εφέ της αψεγάδιαστης επιδερμίδας, που όλες αναζητάμε στην καθημερινότητά μας.

Τι γίνεται, όμως, αν σου έχει τελειώσει το highlighter; Ή αν δεν το πολυχρησιμοποιείς, διότι σου φαίνεται κάπως υπερβολικό; Αλλά συγχρόνως θέλεις το glow εφέ. Σου έχω την απάντηση: χρησιμοποιείς ένα nude ή ροζ μολύβι χειλιών και το foundation.

English Rose Makeup: 5 tips για να πετύχεις το μακιγιάζ των Βρετανίδων

Το τέλειο hack για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά

Η Shruti Bhatt είναι makeup artist και μοιράζεται πολλά από τα beauty hacks της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. To πιο πρόσφατο αφορά το glowy εφέ που μπορείς να δώσεις στα ζυγωματικά και επιτυγχάνεται με ένα ροζ ή nude μολύβι χειλιών και το foundation.

https://www.instagram.com/p/CjaeApEgj0d

Όπως βλέπεις στο βίντεο, πρέπει να κάνεις τα εξής: Αφού περάσεις βάση και ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο, πάρε το μολύβι χειλιών και κάνε zig zag κινήσεις ψηλά στα ζυγωματικά. Στη συνέχεια, πέρασε από πάνω foundation με ένα πινέλο, κάνε καλό blending και τέλος, ψέκασε σε ένα άλλο πινέλο setting spray και πέρασέ το από πάνω για να σταθεροποιηθεί για ώρες το αποτέλεσμα. Voila! Θα έχεις την τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα.

Shopping time

Αν σου αρέσει να «παίζεις» με το μακιγιάζ και να πειραματίζεσαι, το παραπάνω hack πρέπει να μπει στην to do list σου. Και αν θες να έχεις όλα τα απαραίτητα για να το τολμήσεις, δες την παρακάτω gallery.

Θα βρεις μολύβια χειλιών, foundation και setting spray, τα οποία και θα λατρέψεις. Ειδικά για το hack, αλλά και γενικότερα στο μακιγιάζ σου.