Καλό μήνα: 10 αντηλιακά προσώπου για να μη σε κάψει ο ήλιος

Μαρία Ροδίτη
Καλό μήνα: 10 αντηλιακά προσώπου για να μη σε κάψει ο ήλιος

Ο Μάρτης μπήκε με υπέροχο καιρό. Και εκτός από το Μαρτάκι στο χέρι- για να μη μας κάψει ο ήλιος- θα αρχίσουμε να φοράμε ακόμα πιο εντατικά το αντηλιακό μας.

Κάθε 1η του Μάρτη είχα να περιμένω ένα δώρο από τη γιαγιά μου: το παραδοσιακό Μαρτάκι για το χέρι, που η ίδια μου έφτιαχνε με κλωστή, για να μη με κάψει ο ήλιος. Δεν το ξεχνούσε ποτέ, ακόμα κι αν εγώ μέσα στην τρεχάλα μου δεν εμφανιζόμουν για να της πω καλό μήνα. Αντιθέτως, έβαζε τη μαμά μου να μου το θυμίσει για να πάω στο σπίτι της και να μου το φορέσει εκείνη στο χέρι. Και τώρα πια- που η γιαγιάκα μου έχει φύγει από κοντά μου- θυμάμαι το Μαρτάκι μόνη μου. Έτσι σαν μια γλυκιά ανάμνηση και υπενθύμιση της αγάπης που μου είχε.

Τέτοια μέρα, όμως, θυμάμαι εξίσου έντονα το must-have προϊόν του νεσεσέρ και της τσάντας μου που δεν είναι άλλο από το αντηλιακό. Αντηλιακό φοράω 365 μέρες τον χρόνο, ακόμα και όταν βρέχει ή έχει συννεφιά. Δεν νοείται μέρα που θα βγω άνευ αντηλιακού στο δέρμα από το σπίτι. Και σήμερα- 1η Μάρτη- για να μη μας κάψει ο ήλιος, όλες το έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Δεν πιστεύω να μη φόρεσες σήμερα αντηλιακό; Αλλά και να μη φόρεσες, οκ! Το προσπερνώ και έχω να σου προτείνω παρακάτω 10 τέλεια αντηλιακά για όλες τις επιδερμίδες, που χαρίζουν υψηλή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, προστατεύοντάς σε συγχρόνως και από την πρόωρη γήρανση, τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τις κηλίδες.

Ξεκίνα να το φοράς ASAP!

Αόρατο & ανάλαφρο - Αυτό είναι το αγαπημένο αντηλιακό της Kate Moss

antiliako_martis.jpg

10 αντηλιακά για να κάνεις fuel στο νεσεσέρ σου – Μάρτης μπήκε!

frezyderm_sunscreen.JPG

FREZYDERM, SUN SCREEN VELVET FACE SPF50+

Πρωτοποριακό, διάφανο αντηλιακό με άριστη εφαρμογή μ’ ένα μόλις άγγιγμα. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

clinique_sunscreen.JPG

CLINIQUE, SPF50 MINERAL SUNSCREEN FLUID FOR FACE

Με υπερ-ανάλαφρα 100% φυσικά φίλτρα, που είναι ιδανικά και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Αρκετά απαλό για να χρησιμοποιηθεί και γύρω από την περιοχή των ματιών.

vichy_sunscreen.JPG

VICHY, CAPITAL SOLEIL ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ SPF50

Αντηλιακή κρέμα με λεπτόρρευστη αδιάβροχη υφή για προστασία από τον ήλιο. Για άνδρες και γυναίκες με ανοιχτόχρωμη, μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα.

avene_sunscreen.JPG

AVENE, ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ SPF50

Ελαφριά, fluide υφή, διαφανής μετά την εφαρμογή, προστατεύει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα.

lancaster_sunscreen.JPG

LANCASTER, SUN SENSITIVE OIL-FREE MILKY FLUID FOR FACE SPF50

Με καθαρή σύνθεση, φιλική προς το θαλάσσιο περιβάλλον, αυτό το λεπτόρρευστης υφής προϊόν για το πρόσωπο διασφαλίζει ότι η επιδερμίδα σου θα παραμείνει προστατευμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

shiseido_sunscreen.JPG

SHISEIDO, EXPERT SUN PROTECTOR FACE CREAM SPF50+

Προστατεύει σε βάθος τις εσωτερικές και εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA & UVB.

apivita_sunscreen.JPG

APIVITA, BEE SUN SAFE ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ-GEL ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ SPF50

Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και BLUE LIGHT, άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και αίσθηση φρεσκάδας με θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ, ενώ προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.

radiant_sunscreen.JPG

RADIANT, SUN DEFENSE FACE & BODY SPRAY SPF30

Προσφέρει ισχυρή μακροχρόνια αντιοξειδωτική δράση, βοηθάει στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και σε συνδυασμό με τα αντηλιακά φίλτρα παρέχει πλήρες σύστημα προστασίας από το φως.

youthlab_sunscreen.JPG

YOUTH LAB., DAILY SUNSCREEN CREAM SPF 50

Χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, προσφέροντας παράλληλα υψηλή αντηλιακή προστασία.

korres_sunscreen.JPG

KORRES, ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ + ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50

Αντηλιακό που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και μοναδική αίσθηση άνεσης. Είναι ενισχυμένο με γιαούρτι- μια φυσική πηγή πρωτεϊνών-, πανθενόλη και βιταμίνη Ε και προστατεύει από τη φωτογήρανση.