4 εύκολα beauty hacks για να κάνεις ψεύτικες φακίδες και να φαίνονται φυσικές! #TikTokvideos

4 εύκολα beauty hacks για να κάνεις ψεύτικες φακίδες και να φαίνονται φυσικές! #TikTokvideos
Carlo Scarpato/Launchmetrics.com/spotlight

Οι φακίδες είναι ένα ιδιαίτερο και απίστευτα sexy χαρακτηριστικό, το οποίο μπορούν να αποκτήσουν πλέον όλες. 

Θέλεις φακίδες σαν της Penelope Cruz; Μη στεναχωριέσαι, αν δεν έχεις, υπάρχει λύση! Οι makeup artists, έχουν δημιουργήσει εύκολα beauty tips που χρησιμοποιούν καθημερινά, για natural μακιγιάζ με ψεύτικες φακίδες. Ναι, καλά άκουσες! Ψεύτικες φακίδες! Μπορεί παλιότερα, όσες είχαμε φακίδες να το θεωρούσαμε μειονέκτημα για εμάς, πλέον όμως θεωρείται ένα ιδιαίτερο και απίστευτα sexy χαρακτηριστικό.

undefined

@penelopecruzoficial

Tried, tested, true: 4 tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί και να μυρίζει περισσότερο

Οι beauty lovers στο TikTok, για άλλη μία φορά μας δείχνουν τρόπους, για να πετύχουμε μόνες μας, φακίδες από τα αγαπημένα '60s-'70s. Δημιουργούν τα πιο fun videos και μας χαρίζουν inspo για τα δικά μας beauty looks.
Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

1. Χρησιμοποίησε το πινέλο για το ρουζ

Μέσα σε ένα καπάκι πρόσθεσε ένα πιο σκούρο concealer, με το οποίο κάνεις contouring και βούτηξε το πινέλο που χρησιμοποιείς είτε για ρουζ είτε για τα κοψίματα τους προσώπου σου. Στη συνέχεια, εφάρμοσε απαλά και ταμποναριστά πάνω στη μύτη και στα ζυγωματικά σου το πινέλο. (δημιουργώντας πολλές μικρές τελίτσες) Και είσαι έτοιμη! Έχεις ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα...

8 προϊόντα με ρετινόλη που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

2. Και το καφέ eyeliner είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις φυσικές φακίδες

Αν έχεις καφέ eyeliner, μπορείς εξίσου εύκολα να δημιουργήσεις μικρές, διακριτικές φακίδες. Πρόσθεσε τελίτσες, τελίτσες πάνω στο πρόσωπό σου με το πινέλο eyeliner. Μην ανησυχείς δε θα είναι τόσο έντονες! Στο τέλος, αφού τελειώσεις, πέρασε τα δάχτυλά σου ταμποναριστά πάνω από τις φακίδες και… voilà! Έχεις και εσύ φακίδες.

3. Θα χρειαστείς τη mascara για τα φρύδια σου

Σε αυτό το hack θα χρειαστείς τη mascara για τα φρύδια σου. Πιο συγκεκριμένα, πάρε το βουρτσάκι από τη mascara (το οποίο έχει επάνω ποσότητα από το υλικό) και με ένα ξυλάκι προσπάθησε, να το βουρτσίσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργήσεις μικρές πιτσιλιές στο πρόσωπό σου. Τόσο απλό!

Zodiac nails: Αυτά είναι τα σχέδια στα νύχια που επιλέγει το κάθε ζώδιο στο manicure

4. To beauty blender θα σου λύσει τα χέρια

Αν φοβάσαι ότι με τα παραπάνω hacks θα λερωθείς, χρησιμοποίησε το σφουγγαράκι από το μακιγιάζ σου. Ζωγράφισε πάνω στο beauty blender, με το καφέ eye liner μικρές βούλες και τοποθέτησέ το ταμποναριστά πάνω στα σημεία του προσώπου σου. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις φυσικές φακίδες σε δευτερόλεπτα, χωρίς να φοβάσαι ότι θα λερωθείς!

Colourful eyes: Το απόλυτο beauty tip για pop χρώμα στο βλέμμα