Συγνώμη που ο Reeves παραμένει ερωτευμένος με την κοπέλα του (Μήπως να πάρει έγκριση από τον user07)

Ανθή Μιμηγιάννη
Συγνώμη που ο Reeves παραμένει ερωτευμένος με την κοπέλα του (Μήπως να πάρει έγκριση από τον user07)
Getty Images

Στα «Τι της βρήκε της μεγάλης αυτής γυναίκας» εκείνος συνεχίζει να απαντά με Alexandra Grant. Γιατί οι νέες τους φωτογραφίες θα σε κάνουν να πιστέψεις στον απόλυτο έρωτα. 

Αντικομφορμιστής, εντός πραγματικότητας και όχι φαντασμένος, οικείος, άντρας με ευαισθησίες, αξίες και ανθρωπιά, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον Keanu Reeves (σε ό, τι κι αν κάνει ή δεν κάνει). Για παράδειγμα, εδώ και μια πενταετία περίπου βιώνει τον απόλυτο έρωτα και στα «Τι της βρήκε της μεγάλης αυτής γυναίκας» εκείνος συνεχίζει να απαντά με Alexandra Grant. Και μάλιστα με πολλά φιλιά σε αυτή.

Ήταν τον Νοέμβριο του 2019 όταν η «μεγάλη» αυτή γυναίκα κορύφωσε το debate over ageism στην τοποθεσία red carpet του event της Gucci. Ήταν τότε που πόζαρε με αυτοπεποίθηση δίπλα στον κορυφαίο ηθοποιό (Keanu σκέτο για εκείνη) προκαλώντας το γνωστό κύμα τοξικότητας.

2019 LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci - Arrivals

Το γεγονός πως θέλει να είναι απαλλαγμένη από βαφές και φίλτρα έκανε κάποιους να εικάσουν πως είναι «μεγάλη» και πώς γενικότερα δεν αξίζει (άκουσον, άκουσον) να βρίσκεται στο πλευρό του Revees. Για την ιστορία, η «μεγάλη» αυτή γυναίκα είναι μια δεκαετία μικρότερη από τον σύντροφό της και συγνώμη που αν δεν είσαι 20 ετών αυτομάτως για το σύστημα της showbiz (και όχι μόνο) είσαι 100.

Η βραβευμένη visual artist που είχε αναλάβει την εικονογράφηση στο Ode to Happiness βιβλίο του Reeves το 2011 μετρούσε κι άλλες συνεργασίες μαζί του με αποτέλεσμα το 2017 να ιδρύσουν μαζί τον εκδοτικό οίκο X Books Artists.

O Keanu Reeves και η Alexandra Grant είναι το ζευγάρι που όλοι κοιτούσαν στο Gala του MOCA

Οι δυο τους ήταν κοντά για μία περίπου δεκαετία μέχρι να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να μάς κάνουν να πιστέψουμε πως δεν είναι και όλα βιτρίνα στον χώρο του θεάματος. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο κινηματογραφικός John Wick είδε κάποια πράγματα σε εκείνη -εκτός από τα εμφανή υπέροχα- που ο Χ user από το δικό του σύμπαν δεν μπόρεσε να δει κι έτσι «ξέρασε» την τοξικότητα που θυμόμαστε όλοι στο τότε Twitter.

MOCA Gala 2023 - Arrivals

Ας αφήσουμε όμως τώρα τον user0545 και ας περάσουμε σε κάτι πιο σοβαρό όπως τον έρωτα του Keanu για την Alexandra. Το ζευγάρι εθεάθη στο Los Angeles να φιλιέται δίχως αύριο αποδεικνύοντας πως έτσι είναι ο πραγματικός έρωτας και θυμίζει εκείνη τη συνάντηση στην αυλή του σχολείου με τον πρώτο έρωτα. Κάπως έτσι και η εικαστικός βρέθηκε στο διάλειμμα των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας που γυρίζει ο Reeves, με τίτλο Good Fortune.

O Keanu Reeves είναι ο σύντροφος, φίλος, γείτονας, συνάδελφος που όλες θα θέλαμε να έχουμε

Η Good Fortune του 59χρονου ηθοποιού πρέπει να είναι πραγματικά μεγάλη, καθώς όπως δήλωσε άτομο από το στενό τους περιβάλλον στο PEOPLE: «Αυτή είναι η πιο διασκεδαστική και θετική σχέση που είχε ποτέ ο Keanu. Είναι αξιολάτρευτη, γλυκιά, στοργική και αστεία. Έχει τη δική της ζωή και καριέρα, αλλά είναι επίσης πολύ υποστηρικτική σε εκείνη του Keanu. Όταν γυρίζει ταινίες ταξιδεύει μαζί του ενώ τον επισκέπτεται συχνά το πλατό. Είναι ένα σπάνιο διαμάντι. Όλοι απλά την αγαπούν. Ζουν μαζί και συχνά καλούν φίλους για φαγητό. Ο Keanu είναι πολύ ευτυχισμένος».

https://www.instagram.com/p/C5FNyhRRgdu/

Φιλάκια!

Η ταινία Good Fortune και το μυθιστόρημα

Η επερχόμενη ταινία Good Fortune που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023 και στην οποία ανυπομονούμε να δούμε τον ηθοποιό, αν και περιπέτεια, η υπόθεσή της παραμένει μυστική. Όπως έχει γίνει γνωστό, μαζί με τον Reeves πρωταγωνιστούν οι Seth Rogen, Keke Palmer και Aziz Ansari -ο οποίος είναι επίσης ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας.

Παράλληλα, ο Reeves πραγματοποιεί γυρίσματα και για την ταινία Outcome στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Jonah Hill.

Στο Outcome, ο Reeves θα υποδυθεί έναν «κατεστραμμένο αστέρα του Hollywood» ονόματι Reef, «ο οποίος πρέπει να βουτήξει στα σκοτεινά βάθη του παρελθόντος του για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του και να επανορθώσει, αφού εκβιάζεται με ένα μυστηριώδες βίντεο από το παρελθόν του».

Ο Reeves πρόκειται επίσης να προκαλέσει (ξανά) το ενδιαφέρον και στον κόσμο της λογοτεχνίας, καθώς τον Ιανουάριο ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με τον συγγραφέα China Miéville για το μυθιστόρημα με τίτλο The Book of Elsewhere, εμπνευσμένο από τη σειρά κόμικς BRZRKR.

«Η σειρά αφηγείται την ιστορία της μάχης ενός αθάνατου πολεμιστή μέσα στους αιώνες και αγαπώ τόσο πολύ τον κόσμο του BRZRKR που ήθελα να τον εξερευνήσω περαιτέρω και σκέφτηκα ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνω αυτό είναι μέσω ενός μυθιστορήματος», δήλωσε ο Reeves κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Good Morning America.

Αξίζει να αναφερθεί πως το μυθιστόρημα θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου.