Khloe Kardashian: Αυτή είναι η διατροφή της για άψογο σώμα, μετά την γέννηση της True

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Αυτή είναι η διατροφή της για άψογο σώμα, μετά την γέννηση της True

Κάνε το κι εσύ όπως η Khloe

Από τότε που η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, παραδέχτηκε πως κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι πίσω στα κιλά της και να αποκτήσει το σώμα που είχε και πριν. Το τι ακριβώς τρώει και ποιο είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί, αποκάλυψε στο website της και σου το παρουσιάζουμε παρακάτω.

«Αυτήν τη στιγμή ακολουθώ μία διατροφή που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Οι δίαιτες αυτές περιορίζουν τα τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες, συμπεριλαμβανομένων των ζυμαρικών, του ψωμιού και των γλυκών, τα οποία μπορεί να κάνουν μεγάλη ζημιά όταν τα λιγουρευτείς, ωστόσο αυτό δεν είναι πρόβλημα για την Khloe. «Έχει πολλές πρωτεΐνες, αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν είμαι ποτέ πεινασμένη γιατί τρώω πάντα».

Πριν από το γυμναστήριο

Η Khloe δεν γυμνάζεται ποτέ με άδειο στομάχι. Αν λοιπόν κάνεις γυμναστική νωρίς το πρωί χρειάζεσαι ενέργεια. Το ιδανικό είναι να ξεκινήσεις όπως η reality star, με μία κουταλιά μαρμελάδα και μία κουταλιά της σούπας βούτυρο αμυγδάλου (που είναι και το αγαπημένο της).

Μετά το γυμναστήριο

Το σνακ μετά την γυμναστική είναι ζωτικής σημασίας για να τροφοδοτήσει το σώμα σου με ενέργεια για όλη την ημέρα. «Αυτό που τρως μετά την γυμναστική, είναι πολύ σημαντικό», αναφέρει η Khloe. Δύο αυγά (ποσέ ή scrambled) με ένα φλιτζάνι βρώμη κι ένα φρούτο είναι ό,τι πρέπει.

Δεκατιανό

Η νέα μανούλα τρώει ένα φρούτο για δεκατιανό, για να την κρατήσει μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Επέλεξε το φρούτο που θα φας ανάλογα με την εποχή.

Νωρίς το απόγευμα

Αντιμετώπισε τις απογευματινές λιγούρες με ένα υγιεινό σνακ. «Μην αφήνεις τον εαυτό σου πεινασμένο. Φάε ένα κομμάτι φρούτου με μια χούφτα αμύγδαλα», λέει η Khloe.

Αργά το απόγευμα

Τα αμύγδαλα είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο της σνακ. Γι’ αυτό και τα προτιμά ξανά πριν το δείπνο και γράφει: «για να κρατηθείς μέχρι το δείπνο, φάε άλλη μια χούφτα αμύγδαλα με ένα φλιτζάνι λαχανικών, όπως ντοματάκια cherry».

Το μεσημεριανό και το βραδινό της είναι πάντα διαφορετικά, αλλά πάντα φουλ στην πρωτεΐνη.

Δες και αυτό: O Tristan Thompson ποστάρει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την True και ρίχνει το Instagram