Survivor All Star: Τα απαράδεκτα σχόλια για τα κιλά των παικτών & η μάχη «Ντανικών» - «Νταφικών»

Survivor All Star: Τα απαράδεκτα σχόλια για τα κιλά των παικτών & η μάχη «Ντανικών» - «Νταφικών»
Instagram

Μπορεί το Survivor να έκανε σχεδόν 40% τηλεθέαση, αλλά όπως θα έλεγε και η θεία «Φιλιώ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης, κάποιος πιο υποψιασμένος θα έλεγε πως αν υπήρχαν αυτά τα δύο ονόματα ή έστω ένα από αυτά, η τηλεθέαση ίσως άγγιζε και το 70 τοις εκατό.

Το πολυαναμενόμενο Survivor All Star ξεκίνησε κι αν πρέπει να το περιγράψει κανείς με μία λέξη αυτή θα ήταν Awkward. Πράγματι, 26 παίκτες από όλα τα Survivor επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο σε μια έναρξη με κόκκινο χαλί φορώντας τα καλά τους ρούχα και όλα αυτά με φόντο μια περίεργη κατάσταση.

Περίεργη διότι, όλοι τους είναι διαβασμένοι, όλοι είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό με χιλιάδες followers, ο κάθε παίκτης έχει το κοινό του, ενώ οι παίκτες μεταξύ τους έχουν ισχυρές φιλίες πράγμα που σημαίνει πως η στρατηγική στις ψηφοφορίες θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι κλίκες είναι κάτι παραπάνω από δεδομένες και το αγωνιστικό κομμάτι είναι καταδικασμένο να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Στον απόηχο της πρεμιέρας, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, ενώ το Survivor ήταν πρώτο trend στο Twitter στο οποίο οι χρήστες έκαναν τα δικά τους χιουμοριστικά και καυστικά σχόλια για τους διάσημους και τους μαχητές.

Σε διάφορες σελίδες και ομάδες αφιερωμένες στο Survivor (και όχι μόνο και ευτυχώς στο Twitter ελάχιστα) δυστυχώς είδαμε πολλά σχόλια που στόχευαν στα κιλά των παικτών. Και αυτά τα σχόλια καλό είναι να μη γίνονται. «Πώς έγιναν έτσι», «Διπλάσιοι οι παίκτες», «Πού είναι οι παλιοί παίκτες», «Έφαγαν σαν να μην υπάρχει αύριο και πήραν κιλά», «πώς φούσκωσαν έτσι», «Δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους», κ.λπ.

Όποιος έχει social media θα είδε τα εν λόγω σχόλια, τα οποία φυσικά και δεν κολακεύουν διόλου αυτούς που τα κάνουν.

Είτε οι παίκτες θέλησαν να πάρουν κιλά ως ασπίδα για τις δύσκολες συνθήκες του ριάλιτι, είτε θέλησαν να φάνε περισσότερο στις γιορτές και γενικά, είτε δεν θέλησαν τίποτα από όλα αυτά, τα σώματα των παικτών δεν πρέπει να είναι αντικείμενο σχολιασμού έτσι και αλλιώς. Το πώς αισθάνεται κάποιος -εντός ή εκτός ριάλιτι- άνετα με το σώμα του και πόσο θέλει να φάει δεν αφορά κανέναν παρά μόνο τον ίδιο. Ο ίδιος σαφέστατα, είναι εκείνος που μπορεί όμως να κάνει χιούμορ με τα δικά του κιλά, όπως για παράδειγμα έκανε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η μάχη «Ντανικών» - «Νταφικών»

NTANOS.jpg

Μακριά από τα τοξικά σχόλια τώρα, και στα trends του Twitter δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Ντάνος ο οποίος και έλαμψε διά της απουσίας του. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο πρώτος νικητής του ριάλιτι ο οποίος και ταύτισε το όνομά του με το εν λόγω project το 2017.

Daffy.jpg

Και επειδή ο κόσμος κρίνει όπως έλεγε και ο Ντάφι, δεν γινότανε να μην φιγουράρει και το δικό του όνομα στα trends. Εξάλλου, όπως λέει και το κοινό του: «Τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι είναι ο Ντάφι».

Και μπορεί το Survivor να έκανε σχεδόν 40% τηλεθέαση, αλλά όπως θα έλεγε και η θεία «Φιλιώ» από το Κωνσταντίνου και Ελένης, κάποιος πιο υποψιασμένος θα έλεγε πως αν υπήρχαν αυτά τα δύο ονόματα ή έστω ένα από αυτά, η τηλεθέαση ίσως άγγιζε και το 70 τοις εκατό.

Κάποιοι ακόμα πιο υποψιασμένοι, που ανήκουν στα κλαμπ των «Ντανικών» και «Νταφικών» λένε επίσης πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τους δούμε μέσα παρά το γεγονός πως συνεχώς θολώνονται τα νερά. Δεν ξέρουμε αν η παραγωγή και οι ίδιοι οι πρώην παίκτες θέλουν να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον και την τηλεθέαση με το να μπουν αργότερα πάντως το σίγουρο είναι ένα: είναι τα μόνα δύο ονόματα που είναι πρωταγωνιστές χωρίς καν να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και είτε μπουν, είτε όχι, είναι έτσι και αλλιώς κερδισμένοι.