Τι ακριβώς βιώνει κάποιος λίγο πριν πεθάνει

Τι ακριβώς βιώνει κάποιος λίγο πριν πεθάνει

Μια απορία που όλοι έχουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει πριν τον θάνατο.

Όλοι τρομάζουμε και μόνο στο άκουσμα του θανάτου. Είτε πρόκειται για κάποιον αγαπημένο μας άνθρωπο, είτε για έναν γνωστό ή και άγνωστο, η είδηση του θανάτου είναι σοκ. Φέρει μαζί της μια σειρά από συναισθήματα, όπως η λύπη, ο πόνος, η ψυχική εξάντληση, αλλά και ο φόβος μη χτυπήσει σε εμάς την πόρτα.

Καλώς ή κακώς, ο θάνατος είναι για όλους το ίδιο. Όλοι κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή και όλοι δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε αυτήν την ώρα. Αναρωτιόμαστε, όμως, εύλογα τι πραγματικά συμβαίνει λίγο πριν πεθάνουμε. Πώς νιώθουμε; Τι γίνεται μέσα στο μυαλό μας; Όλες αυτές τις απαντήσεις τις δίνει μία νοσοκόμα, η οποία ισχυρίζεται ότι όσα συμβαίνουν πριν το τέλος θα μπορούσαν να φέρουν ειρήνη σε πολύ κόσμο.

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία: «Δικαίωμά μας να φεύγουμε ειρηνικά»

Ο οραματισμός που βιώνουν οι άνθρωποι λίγο πριν πεθάνουν

Η 39χρονη Julia McFadden φροντίζει ανθρώπους ετοιμοθάνατους και με πολύ επιβαρυμένη υγεία, πράγμα που σημαίνει ότι δυστυχώς έχει δει πολύ κόσμο να «φεύγει». Αυτή είναι η καθημερινότητά της, δηλαδή, ως νοσοκόμα. «Είναι πολύ φυσιολογικό ο κόσμος να φοβάται τον θάνατο και έχω αρκετούς ασθενείς που έχουν εκφράσει τον φόβο τους», παραδέχεται η Julia μιλώντας στη The Sun. Και αποκαλύπτει ότι ο περισσότερος κόσμος λίγο πριν πεθάνει βιώνει έναν «οραματισμό».

oramatismos.jpg

Είναι αυτό που λέμε ότι… πέρασε η ζωή μπροστά μας κατά κάποιον τρόπο, αλλά σε αυτόν τον οραματισμό λειτουργεί το υποσυνείδητο και βλέπουμε αγαπημένα πρόσωπα, νεκρούς φίλους, μέλη της οικογένειας, ακόμη και τα κατοικίδιά μας. Αυτό, φυσικά, συμβαίνει σε ετοιμοθάνατους, οι οποίοι έχουν πλήρη διαύγεια, και όλες αυτές οι εικόνες έρχονται είτε σε όνειρο, είτε ακόμα και όταν είναι ξύπνιοι.

Πότε ακριβώς πραγματοποιείται αυτός ο οραματισμός; Η Julia McFadden λέει ότι περίπου έναν μήνα πριν το τέλος συμβαίνει αυτή η διαδικασία.

Τα videos της Julia McFadden στο TikTok και η ταύτιση των συγγενών

Η Julia McFadden δημοσίευσε μια σειρά από videos στο TikTok στα οποία εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει λίγο πριν τον θάνατο με πολλούς followers να βρίσκουν ταύτιση και να λένε ότι όντως τα δικά τους πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή έζησαν όσα λέει η νοσοκόμα.

Ένας χρήστης είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου είδε τα αδέρφια του, η μαμά μου είδε την αδερφή της και άκουσε τον μπαμπά μου, η γιαγιά μου είδε τον γιο της που είχε πεθάνει». Κάποιος άλλος ανέφερε: «Λίγες μέρες πριν πεθάνει η γιαγιά μου είπε σε μια νοσοκόμα ότι την περίμενε ο πατέρας της».