Lord of the Rings: Έρχεται νέα ταινία με θέμα τον βασιλιά του Rohan!

Νατάσσα Σχοινά
Lord of the Rings: Έρχεται νέα ταινία με θέμα τον βασιλιά του Rohan!

Είσαι φαν του Tolkien; Μπορείς να ενθουσιαστείς ελεύθερα.

Το 2001 ήμουν 10 χρονών. Για ένα παιδί της ηλικίας μου, «σωστό» φαινόταν να ασχοληθεί με ταινίες που κατά βάση ήταν παιδικής λογικής. Αυτό σήμαινε όχι πολλά θανατικά, όχι σκηνές με κλίση στο να σοκάρουν, όχι, όχι, όχι.

Εγώ ποτέ δεν ήθελα να ακολουθώ αυτά τα «πρέπει». Μου άρεσε να εξερευνώ. Τότε, είχαμε ένα περίπτερο κάτω από το σπίτι και κατέβαινα να πάρω ένα αναψυκτικό ή μία σοκολάτα. Πριν επιστρέψω, έκανα και μία στάση στο video club απέναντι και έπαιρνα και μία βιντεοκασέτα.

Yesssss Yes GIF

Lord of the Rings Saga

Το πρώτο Lord of the Rings δεν το είδα στον κινηματογράφο. Κάθισα στο σπίτι ένα βράδυ και θυμάμαι που ήμουν εκστασιασμένη. Με τη σκηνοθεσία, με τη μουσική, με το story, γενικά με την εικόνα. Οπότε περίμενα πώς και πώς την κυκλοφορία των επόμενων ταινιών -2002, 2003-.

Θερινό σινεμά στο μπαλκόνι: 6 ταινίες για τα καλύτερα βράδια του καλοκαιριού

Ποιος να μου έλεγε ότι 10 χρόνια μετά θα άκουγα για την κυκλοφορία μίας νέας ταινίας βγαλμένης από το μαγικό μυαλό του J.R.R. Tolkien;




Η Warner Bros, λοιπόν, βρίσκεται στην ανάπτυξη μίας animated ταινίας με τίτλο «The War of Rohirrim». Η υπόθεσή της θα περιστρέφεται γύρω από τη μυθική φιγούρα των βιβλίων του Tolkien, Helm Hammerhand – Βασιλιάς του Rohan.

So It Begins Helms Deep GIF

5 video games που θα σε κλείσουν στο σπίτι όλο το σαββατοκύριακο

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Kenji Kamiyama, γνωστός για τις anime ταινίες του (Akira, 009 Re: Cyborg, Ghost in the Shell SAC2045). Προσεχώς, μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και το Blade Runner: Black Lotus.

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας.