Δείτε το σωστό τροπο να δημιουργήσετε λάμψεις,για να προσθέσετε φρεσκάδα στο μακιγιάζ σας!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Δείτε το σωστό τροπο να δημιουργήσετε λάμψεις,για να προσθέσετε φρεσκάδα στο μακιγιάζ σας!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει πως να κάνουμε την εφαρμογή των προϊόντων λάμψης, ώστε να πετύχουμε το τέλειο φρέσκο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας!

Φίλες μου καλωσήρθατε στα "Beauty Home Videos" και στο "Do It Yourself by Ismini" project του Queen.gr.

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω ποια από τα προϊόντα λάμψης ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση αλλά και πώς μπορείτε πολύ απλά και εύκολα να τα εφαρμόσετε με τροπο τέτοιο, ώστε να εκμεταλλευτείτε μεν στο έπακρο τη λάμψη που μπορούν να προσφέρουν στο πρόσωπό σας, χωρίς ομως να εχετε υπερβολικό αποτέλεσμα στο φως της ημέρας.

Το μυστικό βρίσκεται αρχικά στο προϊόν που θα διαλέξετε, αφού πρέπει να είστε πολύ πολύ προσεκτικές, ώστε να μην περιέχει χρυσόσκονη ή γκλίτερ (πράγμα που θα κάνει πολύ βραδινό ή πολύ βαρύ το μακιγιάζ μας), αλλά να περιέχει την ελαφριά ιριδίζουσα λάμψη που θα δείτε να χρησιμοποιώ στο βίντεο. Έπειτα πρέπει να το τοποθετήσετε σωστά, παρακολουθώντας βήμα- βήμα τις οδηγίες!

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και δώστε λάμψη και φρεσκάδα και στο πιο απλό μακιγιάζ, σε ένα μόλις λεπτό!

Μοιραστείτε κι εσείς μαζί μου τις δικές σας απορίες σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης, γράφοντάς μου σε Facebook, Instagram και Twitter, με το hashtag #DIYbyIsmini, κι εγώ θα προσπαθήσω να σας τις λύσω όλες σε επόμενα βίντεο!

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, γεια σας φίλες μου!

Credits: Dim Vergis photography